Focusgroep duurzaam

Duurzaamheid leeft bij ons. Het elektrisch rijden wordt in onze leasecontracten gestimuleerd. Maar ook op kantoor worden duurzame keuzes gemaakt wat betreft afvalscheiding, energieverbruik en digitaal werken. Daarnaast hebben we in 2016 een solarboot aangeschaft, een initiatief dat onder de focusgroep duurzaam én de focusgroep innovatie valt.

Daarnaast sponsoren we regelmatig duurzame initiatieven. 4GreenFoundation is hier een mooi voorbeeld van. Twee jonge avonturiers hebben hun eigen zeiljacht de New Nexus omgebouwd tot een zelfvoorzienend schip waarmee zij in drie jaar tijd de wereld rond zeilen. Daarbij halen zij onderweg plastic afval uit zee en van stranden wat ze recyclen. Ook hebben we in 44 zonnepanelen geïnvesteerd op zonnepark Vierverlaten.

Een impressie

Nieuws van deze focusgroep

Ontdek ook onze andere focusgroepen

Via het ik-wij-zij principe verdelen we jaarlijks samen een deel van de winst over initiatieven die bijdragen aan de eigen ontwikkeling, aan de onderlinge saamhorigheid en aan maatschappelijke thema’s. Dat gebeurt vanuit verschillende door medewerkers zelf opgerichte focusgroepen.