Open Huis voor familie en relaties

De plinten gelegd, het servies aangeschaft, foto’s aan de muur en houten grepen op de tap. Ons nieuwe ’thuis in IT’ was klaar om bezoek te ontvangen. Dus nodigden we vrienden, familie en relaties uit om verspreid over vrijdag 12 en zaterdag 13 november een kijkje te komen nemen. Natuurlijk zorgden we voor alle ingrediënten (en voorzorgsmaatregelen) om er een mooi feestje van te maken.

Open Huis New Nexus welkomstboog

Pratende robot en interactieve plattegrond

Op weg naar binnen schudde een robot je de hand, waarna de gasten een virtuele tour door het pand konden nemen via de interactieve plattegrond. Hierop worden alle aspecten toegelicht die onze nieuwe werkplek volgens de BREAAM normering voor duurzame gebouwen ‘Outstanding’ maken; van energiegebruik tot biodiversiteit en welzijn van de medewerkers.

 

Jeugdsentiment

Buiten op het kidsplein kon het kroost zich vermaken met een springkussen, rodeo stier, poffertjes en popcorn. Wie uitgeraasd was ging lekker binnen chillen in de game room. Intussen bleven de ouders hangen bij onze prijswinnende New Nexus solar boot, deelden jeugdsentiment bij de Kameleon en haalden een eierbal bij onze gepimpte foodtruck Buster.

 

Nog net

Uiteindelijk ging het er natuurlijk om dat we elkaar weer even in levende lijve zagen en spraken. En dat kon gelukkig nog net. We hebben ontzettend genoten van het gezelschap, de attente geschenken en bovenal van de enorme betrokkenheid van iedereen bij New Nexus, Envitron of AC Plus.

Met dank aan:

  • De Smaak van het Noorden voor de heerlijke, gevarieerde catering en aankleding
  • Complimentenmeisjes voor de rake observaties
  • Evenses voor de robot en goochelaar
  • Prinsenverkeer voor de professionele ontvangst van de gasten
  • Toffe koffie voor…de koffie 😉
  • Feestverhuur Groningen voor de speeltoestellen
  • Isabeau voor de live muziek
  • en alle anderen die een onmisbare bijdrage geleverd hebben aan de voorbereiding.

 

Meer weten?

Lees hier meer over de filosofie achter ons duurzame kantoorgebouw.
Wil jij ook wel zo’n fijne werkplek? Kijk dan eens bij onze vacatures.