Wat we doen

Wij werken samen met organisaties die continu willen vernieuwen. Voor hen bouwen we software, zetten we data om in waardevolle informatie en begeleiden we verbetertrajecten.

Maar vooral werken we op eigen wijze samen. In vrijheid, verbinding en op basis van vertrouwen. Zo ontstaan vanzelf de mooiste en meest duurzame innovaties. Van technologische oplossingen tot een compleet nieuwe visie of verrassende samenwerkingen.

Een vaste koers met wendbare boten

Wij vergelijken onszelf vaak met een vloot. Vanuit onze thuishaven in Haren varen we gezamenlijk uit. Hierdoor zijn we breed inzetbaar en, net als een boot, wendbaar als de situatie daar om vraagt.

New Nexus Mobile Solutions

Software Solutions

New Nexus Software Solutions ontwerpt, ontwikkelt, optimaliseert en beheert ICT-systemen, applicaties, platformen en mobiele apps. Je kunt onze specialisten inhuren als aanvulling op je eigen team of we nemen een ontwikkelproject van A tot Z voor onze rekening.

 

Lees meer…

Data Solutions

New Nexus Data Solutions helpt organisaties bij het verzamelen, registreren en analyseren van data. Op basis van de kennis en informatie die uit deze data voortvloeit kunnen medewerkers besluiten nemen, actie ondernemen of (bij)sturen.

 

Lees meer…

New Nexus Data Solutions
MC team

Management & Consultancy

New Nexus Management & Consultancy brengt organisaties en teams weer in beweging. Dat doen we door overzicht te scheppen in ideeën, processen en activiteiten. Natuurlijk samen met jou en met oog voor wat er al goed gaat. Praktisch, eerlijk en altijd met een lach.

 

Lees meer…

Experience Design

New Nexus Experience Design maakt designs waarin vorm, functionaliteit en gebruikersbeleving elkaar feilloos vinden. Door de combinatie met onze IT-kennis zijn de oplossingen altijd functioneel en toepasbaar.

 

Lees meer…

New Nexus Experience Design

Is dit wat je zoekt?

We komen graag met je in contact.