Wat we doen

Wij vergelijken onszelf vaak met een vloot. Vanuit onze thuishaven Tynaarlo varen we gezamenlijk uit. Hierdoor zijn we breed inzetbaar en, net als een boot, wendbaar als de situatie daar om vraagt.

Een vaste koers met wendbare boten

Hieronder vertellen we je in een notendop wat de verschillende bedrijven voor jou kunnen betekenen. Voor meer informatie over de dienstverlening kun je terecht op de website van de verschillende bedrijven.

New Nexus Mobile Solutions

Software Solutions

New Nexus Software Solutions ontwerpt, ontwikkelt, optimaliseert en beheert ICT-systemen, applicaties, platformen en mobiele apps. Je kunt onze specialisten inhuren als aanvulling op je eigen team of we nemen een ontwikkelproject van A tot Z voor onze rekening.

 

Lees meer…

Data Solutions

New Nexus Data Solutions helpt organisaties bij het verzamelen, registreren en analyseren van data. Op basis van de kennis en informatie die uit deze data voortvloeit kan uw organisatie besluiten nemen, actie ondernemen of (bij)sturen.

 

Lees meer…

New Nexus Data Solutions
New Nexus Management & Consultancy

Management & Consultancy

New Nexus Management & Consultancy ondersteunt organisaties bij het definiëren en implementeren van (organisatie)veranderingen. New Nexus Management & Consultancy werkt samen met de klant met respect en gebruikmakend van elkaars kennis, kunde en kracht.

 

Lees meer…

Experience Design

New Nexus Experience Design gelooft in designs waarin vorm, functionaliteit en gebruikersbeleving elkaar feilloos vinden. Vanwege de IT-achtergrond van Experience Design zijn de oplossingen altijd functioneel en toepasbaar.

 

Lees meer…

New Nexus Experience Design

Is dit wat je zoekt?

We komen graag met je in contact.