New Nexus doet mee aan Koploperproject

We zijn los! Samen met 9 andere organisaties uit Groningen Stad & Ommeland maken we vanaf nu deel uit van het Koploperproject Duurzaam Ondernemen: samen op weg naar een toekomstbestendige regionale economie en leefbare samenleving.

Dat betekent dat we ons de komende tijd bezig gaan houden met het opstellen van een eigen duurzaamheidsagenda. Daarmee wordt duurzaam en maatschappelijk verantwoord ondernemen meetbaar en een continu verbeterproces. Door dit samen met andere ondernemers uit verschillende sectoren te doen, kunnen we elkaar helpen en inspireren.

Goed zorgen voor onszelf, elkaar en onze omgeving zit al diep geworteld in ons DNA. Door mee te doen aan het Koploperproject Duurzaam Ondernemen hopen we de impact van onze activiteiten als IT-dienstverlener en als sociaal ondernemer beter inzichtelijk te maken, onze blinde vlekken bloot te leggen en gerichter nieuwe initiatieven te ontwikkelen.

deelnemers koploperproject in twee bootjes op het water in Winsum met woonboten, bomen en windmolen op de achtergrond

Op de foto zie je de verschillende deelnemers onder wie onze collega Brenda Loznik. Zij is BI consultant, een van de 7 leden van onze Focusgroep Duurzaamheid en was hiervoor manager sustainability bij ECOstyle. Uiteraard hoeft ze dit niet in haar eentje te doen en zijn er verschillende collega’s vanuit New Nexus bij dit project betrokken.

Het Koploperproject wordt ondersteund door de Gemeente Groningen, Gemeente Het Hogeland, Groningen Werkt Slim en mede mogelijk gemaakt door de Provincie Groningen.

Logo Koploperproject Duurzaam ondernemen