AIMZ In Control app

De AIMZ In Control app staat in de stores! En wij mochten hem bouwen. Met deze app kunnen gebouwbeheerders eenvoudig de temperaturen en comforttijden in verschillende ruimtes controleren en aanpassen, én het effect daarvan inzien. Het energieverbruik en de klimaatbeheersing in hun gebouwen wordt namelijk aangestuurd door het grotere, complexere maar minder zichtbare AIMZ-platform.

Verduurzaming en terugbrengen energiekosten

De AIMZ in Control app is een verlengstuk van het AIMZ-platform; een energiemanagementsysteem dat we samen met AIMZ, TNO en GetThere hebben ontwikkeld en nog steeds verder verbeteren. Dit platform ondersteunt gebouwbeheerders bij verduurzaming en het terugbrengen van de energiekosten.

 

Daarvoor maakt het platform onder meer gebruik van Artificial Intelligence en van energiedata uit de Envi.base van ons zusterbedrijf Envitron. Zo kunnen alle energiestromen en de klimaatbeheersing automatisch en optimaal worden afgestemd op de kenmerken van het gebouw, de mensen die er gebruik van maken en diverse invloeden van buitenaf zoals het weer.

Nieuwsgierig geworden?

Lees hier meer over de ambitie van AIMZ om alle publieke gebouwen van Nederland te verduurzamen met behulp van AI.

Wil je zelf een platform of app laten ontwikkelen? Ons team van architecten, projectleiders, designers, developers en dataspecialisten denkt het graag met je uit. Neem daarvoor contact op met Dave Wagenveld.