100 Months to change - 88 to go

Nog 88 maanden om de grote ommezwaai te maken. Want dan is het 2030 en hebben we als organisaties onszelf beloofd de klimaatdoelen te hebben gehaald: 55% minder broeikasgassen. Om het hierover te hebben organiseerden de Nederlandse ambassadeurs van de internationale beweging 100 Months to change op 7 september een bijeenkomst in ons kantoor in Haren.

De initiatiefnemers zijn Nicole van der Ouw, Jacqueline Hofstede, Engbert Breuker en mede-eigenaar van New Nexus Jan Schut. Hun missie? 1 miljoen professionals inspireren en versterken in hun klimaatwerk. Vandaag ontvingen zij in ons restaurant en opleidingsruimte ruim vijftig professionals die willen versnellen om de klimaatdoelen van 2030 te behalen.

Nicole spreekt voor deelnemers 10 months to change

Nicole vertelde over de 4 belangrijke versnellers voor verandering:
– Perspectief
– Krachtteam
– Procesontwerp
– Krachtsprints

Nicole presenteert 4 versnellers van verandering bij 100 months to change

Met de film Beyond Zero als inspiratie en goede voorbeelden dichterbij huis van Stadsbeheer Gemeente Groningen en ons zusterbedrijf Envitron kwamen de ideeën voor meer acties goed op gang.

Stadsbeheer Groningen bij 100 months to change

De organisatoren kozen voor ons kantoor als locatie omdat dit 1 van de acht kantoren in Noord-Nederland is met de hoogste duurzaamheidsonderscheiding (BREEAM Outstanding).

Building the future