Samen mooie dingen doen

Bij New Nexus zorgen we in alles voor vrijheid en verbinding. Je krijgt vertrouwen en neemt verantwoordelijkheid. Maakt je eigen keuzes. Doet wat jij zelf belangrijk vindt. Zonder hiërarchie en ander gedoe. Maar altijd samen.

Zo ontstaan vanzelf de mooiste en meest duurzame innovaties. Van technologische oplossingen tot een compleet nieuwe visie of verrassende samenwerkingen. En gaan we steeds weer met een glimlach naar ons werk.

En niet alleen wij, maar ook onze klanten en andere relaties. Voor hen bouwen we software, zetten we data om in waardevolle informatie en begeleiden we verbetertrajecten. Maar vooral werken we op eigen wijze samen. In vrijheid, verbinding en op basis van vertrouwen.

 

Kom je samen met ons mooie dingen doen? Neem het heft in eigen handen en kies je eigen rol.

Ook werken bij New Nexus?

Wij hebben mooie opdrachten voor...

Want werken in vrijheid is je eigen glimlach, maar nog meer die van een ander.

Thuiswerken met kindje op schoot

Dit betekent werken in vrijheid

Iedereen stuurt mee

Al je ideeën over de koers van het bedrijf of de dagelijkse gang van zaken kun je kwijt tijdens de halfjaarlijkse Open Space. De verbeteringen voeren we samen uit.

We zoeken een klus bij de medewerker, niet andersom

Je hebt invloed op je eigen ontwikkelrichting en bepaalt zelf of je in huis wilt werken aan een project of bij een klant via detachering.

Vertrouwen is de basis voor vrijheid en verbinding

Controle vraagt om gedrag dat controle nodig heeft. Dat doen we dus zo weinig mogelijk.

De winst van morgen is belangrijker dan die van vandaag

Wij streven niet naar groei als bedrijf, wel naar groei in ons vak en als persoon. De winst gaat niet naar aandeelhouders, maar verdelen we met z’n allen over onderwerpen waar we niet alleen zelf, maar ook anderen beter van worden.

Je moet er een biertje mee kunnen drinken

Regelmatig zijn er ‘socials’ waar je elkaar van alle kanten kunt leren kennen.

Werk dat ertoe doet

Werken met de vrijheid om te doen wat je echt leuk vindt. Zo ontstaan vaak mooie en innovatieve projecten. Van applicaties die de maatschappij nog mooier maken tot het realiseren van je eigen dromen.

Kennisdelen

Kennisdeling

Ontwikkel je kennis in een van de guilds of expertisegroepen. En deel je ervaringen met collega's en klanten tijdens een pizzasessie of via de New Nexus Academy.

Ondernemen

Ondernemen

Zie jij in een innovatie kansen voor een nieuwe dienst? Dan is er volop ruimte om te ondernemen.

Je steentje bijdragen

Je steentje bijdragen

Werk creatief samen met collega's in een van de focusgroepen en draag tegelijk je steentje bij aan de maatschappij. Op het gebied van duurzaamheid, innovatie, ICT in Afrika of goede doelen bijvoorbeeld!

Onze klanten

Klanten

We werken voor overheden, zorginstellingen, productiebedrijven en dienstverleners. Maar vooral voor opdrachtgevers die lef hebben, die samen willen vernieuwen en daar vandaag nog mee willen beginnen.

Socials

Socials

Er gaat bijna geen week voorbij zonder sportiviteit, proeverij, quiz, borrel of uitje. En altijd met een flinke dosis humor. Het kan ook nooit normaal...

Het thuisfront

Thuisfront

Je werk heeft invloed op je mentale en fysieke fitheid, maar je thuissituatie misschien nog wel meer. Daarom houden we hier altijd rekening mee en springen bij waar we kunnen.

Hier vind je niet één iemand die aan alle touwtjes trekt, we trekken samen aan hetzelfde touw. Bepalen zelf met welke riemen we roeien.

Hier voel jij je Thuis in IT

Een kantoor dat voelt als een huiskamer. Een plek om je collega’s te ontmoeten. Een plek voor inspanning en ontspanning. Een plek waar je samen tot de beste oplossingen komt. Want werken aan je projecten kun je thuis natuurlijk ook wel.

 

Ons gloednieuwe, duurzame kantoor aan de A28 in Haren biedt daarvoor alle mogelijkheden. Met een fitnessruimte, restaurant met bar en grote opleidingsruimte bijvoorbeeld. Overal zijn zitjes om samen te werken. Dat het pand ook nog eens voldoet aan de hoogste standaarden voor duurzaam omgaan met energie, de natuur en de mensen die erin werken, voelt natuurlijk extra lekker.

Met elke droom waarmee we opstaan, bouwen we aan de toekomst. Dragen we allemaal een steentje bij.

Zijn dit jouw toekomstige collega
 • developers
 • designers
 • testers
 • consultants
 • ux-ers
 • project managers

Bij New Nexus werken we met bijna 150 collega’s in alle vrijheid aan mooie projecten. Als team in-house of gedetacheerd bij de klant, voor mensen die onze hulp kunnen gebruiken of gewoon omdat we iets een gaaf idee vinden.
Leer er hier alvast een paar kennen.

 • null

  TYMEN

  Tymen is in alle opzichten voorstander van vernieuwing. Als app developer is hij van alle markten thuis en werkte hij aan apps voor overheidsorganisaties en bijvoorbeeld Schiphol. Hij beheert onze gadgetbibliotheek en Slack kanalen en is een fanatieke hardloper.

 • Annemijn van der vaart

  ANNEMIJN

  Annemijn neust als data analist het liefst de hele dag door databases. Verbanden zoeken en ingewikkelde informatie simpel presenteren is waar ze de klanten blij mee maakt. Daarnaast organiseert ze binnen New Nexus regelmatig leuke events voor de vrouwelijke collega’s.

 • richard gerrits

  RICHARD

  Als software architect speelt Richard een sleutelrol als ontwerper van IT-oplossingen die aansluiten op een bedrijfsvisie. Hij maakt ingewikkelde tech-talk begrijpelijk door helder te communiceren. In zijn vrije tijd sport hij graag en geniet hij van modelvliegen met vliegtuigen, drones en helikopters.

 • null

  MACHTELD

  Machteld is de leading lady van onze management consultants. Ze draagt de verantwoordelijkheid voor commerciële, administratieve en HR-taken binnen deze club en doet daarnaast opdrachten voor klanten in de publieke sector. Naast plannen smeedt ze ook sieraden.

 • null

  PIETER

  De man van de dashboards! Als BI-consultant brengt hij voor klanten de meest complexe datastromen bij elkaar in een mooi overzicht. Maar ook voor New Nexus, als we weer eens de statistieken van een sportieve competitie bij willen houden. Daarbij  staat hij zelf vaak in de bovenste regionen.

 • Luciano Pappalettera

  LUCIANO

  Android developer Luciano werkt altijd op de toppen van zijn kunnen. Aan een richel hangend met z’n vingertoppen, op een longboard door de bergen of bouwend aan de Coronamelder app. Ook is hij actief bij onze focusgroep ICT in Afrika en huisbrouwerij Brew Nexus.

 • null

  ANNE-ROOS

  Anne-Roos is de steun en toeverlaat van zo ongeveer de hele organisatie. Je go to voor alle personeelszaken en organisator van alle socials. Recht door zee en vriendelijk geweten. Ze kent je beter dan jijzelf.

 • null

  PAS JIJ HIERBIJ?

  Wil jij ook al je talenten tot hun recht laten komen?
  Bekijk de rollen die we hebben of creëer je eigen!

Ontdek ook de andere rollen bij New Nexus

Wat wordt jouw rol?

Eigenlijk houden we niet van vacatures met afvinklijstjes. Wij zoeken vooral collega’s die de verantwoordelijkheid van vrijheid aandurven en om samen gave dingen mee te doen. Voor het werk dat we doen is een opleiding of relevante werkervaring op HBO/WO-niveau wel een vereiste.

Kies uit de verschillende rollen op het gebied van software ontwikkeling, business intelligence en management & consultancy. Of neem de vrijheid om je eigen rol in te vullen! Je kunt je expertise inzetten voor een in-house project of via detachering bij een klant. De meeste van onze klanten zitten in Noord-Nederland. Terwijl we projecten ook steeds vaker uitvoeren voor opdrachtgevers door het hele land.

Wil je ook bij ons werken?

Ben jij enthousiast over wie wij zijn en wat we doen? En zou je het leuk vinden om bij New Nexus aan de slag te gaan? Stuur direct een (open) sollicitatie of neem contact op.
We maken graag kennis met je.

of neem contact op met Dave Wagenveld

Wil je ook bij ons werken?

Ben jij enthousiast over wie wij zijn en wat we doen? En zou je het leuk vinden om bij New Nexus aan de slag te gaan? Stuur direct een (open) sollicitatie of neem contact op.
We maken graag kennis met je.

of neem contact op met
Dave Wagenveld

Wil je ook bij ons werken?

Ben jij enthousiast over wie wij zijn en wat we doen? En zou je het leuk vinden om bij New Nexus aan de slag te gaan? Stuur direct een (open) sollicitatie of neem contact op.
We maken graag kennis met je.

of neem contact op met
Dave Wagenveld

Samen dag in dag uit op avontuur. Samen de koers bepalen. En wat ons ook te wachten staat, de verbinding brengt ons altijd voorwaarts.