De kracht van verbinding

Binnen ons werkveld is verbinden erg belangrijk en dan hebben we het niet alleen over het verbinden van data. Ook de verbinding met de juiste mensen aangaan is heel belangrijk. Vanaf 1 september verbindt Ronald Damhof, voorheen o.a. data architect bij de Nederlandsche Bank, zich als ambassadeur aan New Nexus. Een verbinding waar wij trots op zijn! Waarom Ronald zich als ambassadeur aan New Nexus verbindt, legt Ronald hieronder uit.

“New Nexus is een organisatie met hart voor haar medewerkers en haar omgeving, een heerlijke no-nonsense mentaliteit en een management- en besturingsfilosofie die de daad bij het woord voegt.

Ik beschouw het als een grote eer om mijn kennis en ervaring op het gebied van enterprise- en (full scale) data architectuur te mogen delen en vermengen met de klanten en medewerkers van New Nexus.

Met veel medewerkers van New Nexus deel ik een geschiedenis die een wezenlijk onderdeel vormt van mijn carriere. Ook die nostalgie is belangrijk in mijn motivatie om mijzelf als ambassadeur aan New Nexus te verbinden.”