Nieuwe pand wordt echt een thuislocatie

Terwijl het terrein wordt klaar gemaakt voor de bouw van ons nieuwe pand in Haren, werden vorige week ook al de eerste plannen voor de inrichting gepresenteerd door Jann Interieur. De schetsen en moodboards zagen er al veelbelovend uit! We willen dat het nieuwe pand echt een thuislocatie wordt, waar voldoende ruimte is voor iedereen om op een fijne manier te werken en elkaar te ontmoeten. Zodat medewerkers – als ze niet bij de klant zijn – vooral bij ons op kantoor komen ’thuiswerken’.

 

Het gebouw is flexibel opgezet zodat, als de bedrijfsvoering of onze manier van werken wijzigt, we de indeling gemakkelijk kunnen aanpassen. We werken bijvoorbeeld met projectruimtes voor de duur van gedefinieerde projecten en verder met plekken die voor alle collega’s vrij zijn om te gebruiken.

 

Er komt een grote variëteit aan type werkplekken, zoals zit-sta-bureaus, belstoelen, kleine overleghoekjes, grotere overlegruimtes, een eigen opleidingslokaal en een restaurant met multifunctionele indeling die geschikt is voor 1-op-1 overlegjes tot bijeenkomsten met 100 mensen. In alle vergaderruimtes komen schermen en voorzieningen zodat je eenvoudig kan videovergaderen. We hebben ook extra aandacht besteed aan akoestiek, zodat je geen hinder van bellende of overleggende collega’s ondervindt.

 

De komende maanden zullen we gebruiken om dit verder uit te werken. We zijn straks in elk geval helemaal voorbereid op het anders werken in het post-corona-tijdperk!

 

Lees hier meer over hoe wij op een duurzame manier ons nieuwe kantoor bouwen in Haren.