New Nexus Software Solutions

Wij ontwerpen, ontwikkelen, optimaliseren en beheren ICT-systemen, applicaties, platformen en mobiele apps. Onze belangrijkste drijfveer: jouw gebruikers de beste ervaring bieden. Daarmee helpen we jou en je organisatie succesvol te zijn.

 

Je kunt onze specialisten inhuren als aanvulling op je eigen team (detachering en consultancy). Of we nemen een ontwikkelproject van A tot Z voor onze rekening, waarbij jij natuurlijk in de regie blijft.

Jij hebt de regie

Expertise

Onze expertise beslaat het hele traject van software ontwikkeling. Beginnend bij de gewenste ervaring van de gebruiker tot aan het beheer en de continue optimalisatie van de software. Daarbij kunnen we teams ook aansturen en coachen.

Aanpak

We zijn gewend om in Agile DevOps teams te werken en daarbij de Scrum-methode en het principe van design thinking te volgen. Dit betekent dat we de gebruiker van de software centraal stellen en de functionaliteit stapsgewijs en volledig werkend opleveren. Samen bepalen we steeds welke volgende stappen prioriteit krijgen en welke taken daarvoor nodig zijn. Zo houden zowel het team als de opdrachtgever grip op de voortgang en het resultaat van het project.

Platformen en technologie

We zijn thuis in alle grote platformen en technologieën. Denk aan Azure, Java, .Net, Swift, Kotlin, Angular, Vue, React. We bouwen front-end software voor zowel desktop als mobiele devices, back-end software in de cloud of on-premise (eigen locatie) en zowel native Android en iOS als web apps.

Compleet project

Ben je op zoek naar een partij die jouw idee voor een (mobiele) applicatie tot uitvoering kan brengen? Of wil je een samenwerkingspartner die een ontwikkelproject samen met jou opstart en tot een goed einde brengt? Bekijk dan het aanbod van New Nexus Mobile Solutions of neem rechtstreeks contact op met Ronald Eissens.

Contact met Ronald

Detachering en consultancy

Heb je structureel expertise nodig in aanvulling op je eigen team? Of wil je advies over wat voor jou de beste oplossing is om een software project te realiseren? Neem dan contact op met Dave Wagenveld.

Contact met Dave

Werken bij New Nexus?

We zijn altijd op zoek naar bevlogen collega’s!
Bekijk hier onze vacatures.

Vacatures

Data Solutions

Meer doen met de data uit je
ICT-omgeving?

Data solutions

Management & Consultancy

Begeleiding van
verandering en samenwerking
(bij de implementatie van systemen)?

M & C

Wie we zijn

Wij geloven in bevlogenheid en dat morgen belangrijker is dan de winst van vandaag.

Wie we zijn