Focusgroep sport

Wij zijn een gezond bedrijf, niet alleen financieel gezien, maar ook de collega’s zijn gezond.

Een gezonde geest in een gezond lichaam. We weten allemaal hoe belangrijk dat is. Immers: wie zich goed voelt kan optimaal presteren. Wij bieden daarom iedereen de mogelijkheid om – op eigen niveau – mee te doen aan allerlei sportieve activiteiten.

Meedoen is belangrijker dan winnen

Zo divers als onze collega’s, zo breed is het aanbod. Van bedrijfsfitness tot squashteams, van hardlopen tot fietsen en van zeilen tot zaalvoetbal. Het gaat er niet om de beste te zijn, maar om het meedoen. Regelmatig doen we met een groep collega’s mee aan sportieve evenementen zoals de 4Mijl van Groningen, De Groene 4 mijl en Strongman Challenge. Aan de 4Mijl van Groningen doet zelfs 40% van de collega’s mee. Onze inspanningen worden beloond, want in 2016 zijn wij uitgeroepen tot ‘Het Vitaalste Bedrijf van Drenthe‘. Vitaliteit is meer dan alleen sport, het is bezig zijn met je hoofd, hart en ziel. Denk aan sociale activiteiten, opleiding en ontwikkeling, participatie, zeggenschap en invloed.

Een impressie

Daarnaast sponsoren we regelmatig sportverenigingen (bijvoorbeeld de vereniging van de zoon of dochter van een collega) en sportevenementen.

Nieuws van deze focusgroep

Ontdek ook onze andere focusgroepen

Via het ik-wij-zij principe verdelen we jaarlijks samen een deel van de winst over initiatieven die bijdragen aan de eigen ontwikkeling, aan de onderlinge saamhorigheid en aan maatschappelijke thema’s. Dat gebeurt vanuit verschillende door medewerkers zelf opgerichte focusgroepen.