New Nexus wint wederom aanbesteding RDW

De samenwerking tussen RDW en New Nexus voor het inhuren van tijdelijke ICT-professionals gaat al 4 jaar terug. Vanaf 1 september 2022 wordt de raamovereenkomst met 4 jaar verlengd en blijft New Nexus, samen met nog 3 partijen, mantelleverancier voor de RDW.

Al sinds 2018 treedt New Nexus op als leverancier bij de RDW voor zowel (project)management en ICT-consultancy als voor het bouwen en ontwerpen, testen en het onderhouden van geautomatiseerde informatiesystemen. Inmiddels werken er zo’n 15 ICT-professionals van New Nexus op interim basis bij de RDW aan verschillende casussen. Het digitaliseren van het eendagskentekenbewijs is daar een mooi voorbeeld van.

Kantoor RDW

Innovative projecten

In maart dit jaar schreef RDW een nieuwe aanbesteding uit voor het inhuren van externe ICT-professionals. Dave Wagenveld, accountmanager bij New Nexus: ‘Altijd spannend want de concurrentie is groot en je wilt toch het liefst je collega’s houden op projecten waar ze het naar hun zin hebben en waar ze vanaf de startfase al aan werken. De RDW is een leuke opdrachtgever in Noord-Nederland om mee samen te werken en het bevalt onze professionals daar goed. Daarbij krijgen ze ook alle vrijheid om mee te denken en werken ze aan innovatieve opdrachten.’

Mooie samenwerking

Samen met AC Plus Automatisering, Get There, Ilionx, Nexxt, BQA en Brunel is New Nexus één van de preferred suppliers. Wij kijken daarom weer uit naar een mooi vervolg van onze samenwerking!”.

Ook nieuwe technologie toepassen?

New Nexus Software Solutions ontwerpt, ontwikkelt, optimaliseert en beheert ICT-systemen, applicaties, platformen en mobiele apps. Kijk voor meer informatie op Software Solutions of neem contact op met Dave Wagenveld.