(Ver)kopen met impact

Een online etalage waar impactondernemers zich kunnen presenteren én waar inkopers bedrijven kunnen vinden met wie ze maatschappelijk verantwoord kunnen zakendoen. Dat is Platform Goed Inkopen. En wij mochten het bouwen!

Door gebruik te maken van het Vue framework Nuxt konden we lean & mean een goedwerkend platform neerzetten met o.a. een aanmeldfunctie voor impactondernemers, een zoekfunctie voor inkopers en een admin-gedeelte voor de eigenaar Impact Noord. Maar het mooiste vinden we natuurlijk dat we hiermee zelf ook een beetje kunnen bijdragen aan het floreren van impactondernemers in Noord-Nederland.

Platform Goed Inkopen is een initiatief van Impact Noord Groningen in samenwerking met gemeente en provincie Groningen en New Nexus. Op dit platform staan bedrijven uit Friesland, Groningen en Drenthe.

Weergave Website Platform Goed Inkopen

Voor bedrijven met impact

As we speak melden wij onze Buster Foodtruck & leerwerkplek aan voor het platform. Sta jij binnenkort ook met jouw impactbedrijf op het platform? Meld je gauw aan op www.platformgoedinkopen.nl.

Wil je meer weten?

New Nexus Software Solutions ontwerpt, ontwikkelt, optimaliseert en beheert ICT-systemen, applicaties, platformen en mobiele apps. Kijk voor meer informatie op Software Solutions of neem contact op met mij, Niels Blaauw.