NPAL Solution Providers voor Smart Industry

Industriële bedrijven maken steeds slimmer gebruik van technologie om hun producten en processen te verbeteren. Om te zorgen dat de technologische oplossingen die ontwikkeld worden goed aansluiten bij de behoefte aan digitalisering van deze industriële bedrijven, heeft de Noordelijke Productiviteits Alliantie het cluster Solution Providers opgericht. NPAL is op zijn beurt weer partner in de Smart Industry Hub Noord. New Nexus is een van de solution providers.

Laatst brachten de andere leden een bezoek aan onze organisatie en vertelden commercieel manager Niels Blaauw en team captains Data Solutions en Software Solutions, Marijn Boelens en Halbe Visser, over onze expertise in deze sector. Zo optimaliseerden we het ombouwen van een productielijn voor ‌Essity, bouwden we een app voor de steigerbouw bij Bilfinger en ontwikkelden we een dataplatform voor managementinformatie bij ESKA.

Leden van de NPAL Solution Providers staan te praten voor de Indiase deur naar de opleidingsruimte in het kantoor van New Nexus

Maar we delen ook onze kennis. Consultants Annemijn van der Vaart en Allard van der Teems gaven de NPAL leden onlangs nog een masterclass Performance control over wat daar op het gebied van data, proces, mens en (dan pas) techniek voor nodig is.

Leden van de NPAL Solution Providers vergaderen in de opleidingsruimte in het kantoor van New Nexus

Kunnen we jou ook helpen op weg naar een Smart Industry?

Lees meer over Digitalisering in de productiesector of neem contact op met Niels Blaauw voor een verkennend gesprek.