Website en app voor 'Eten voor de wetenschap'

Hoe bewust eet jij? En zou je wel eens willen experimenteren met ander eetgedrag? En meteen feedback willen ontvangen over het effect daarvan op je gezondheid? Doe dan mee met het onderzoek ‘Eten voor de wetenschap 2.0’ van Anouk Willems van de Rijksuniversiteit Groningen.

Het onderzoek kijkt naar de gevolgen van verandering in eetgewoontes in combinatie met persoonlijke kenmerken op gezondheid en welbevinden. En het mooie is: je mag zelf kiezen wat je wilt veranderen!

 

Tijdens het onderzoek maken de deelnemers gebruik van een app om je data snel en gemakkelijk in te voeren en die je ook nog motiveert om je nieuwe eetgewoonte vol te houden. De app en website etenvoordewetenschap.nl zijn ontwikkeld door een team van experts binnen New Nexus op het gebied van zowel experience design, persuasive design als app en web development.

 

Het onderzoek wordt mede mogelijk gemaakt door de Rijksuniversiteit Groningen, Certe, Bytesnet en Hogeschool Van Hall Larenstein – VHL University of Applied Sciences.

Download de app voor Eten voor de wetenschap

Ook een website of app laten ontwikkelen?

New Nexus Software Solutions ontwerpt, ontwikkelt, optimaliseert en beheert ICT-systemen, applicaties, platformen en mobiele apps. Kijk voor meer informatie op Software Solutions of neem contact op met Dave Wagenveld.