New York Marathon

Je dromen volgen en daarmee ook nog eens impact maken. Dat proberen we hier elke dag, maar collega’s Mark Vos (BI consultant) en Martijn Reemst (Software engineer) deden het nog een beetje meer. Zij liepen afgelopen weekend de marathon van New York voor Vrienden Beatrix Kinderziekenhuis.

Na maanden fanatiek trainen en acties optuigen om geld in te zamelen, mogen ze heel tevreden zijn met het resultaat. Beiden hebben een prachtige persoonlijke prestatie neergezet en ook nog eens een geweldig bedrag (samen ruim 13.000 euro!) opgehaald voor ‘het zieke kind dat beter verdient’. En dat hebben we als New Nexus natuurlijk van harte gesteund!

 

Finishen en volop genieten

De weersvoorspellingen voor die zondag waren heerlijk om lekker naar het park te gaan. Er naartoe rennen was helaas iets minder gunstig met een temperatuur rond de 23 graden. Aan een goede voorbereiding was geen gebrek. Beide heren volgden een strak trainingsprogramma en met gezonde spanning liepen ze beide de marathon uit. Martijn: “woorden komen te kort om de reis, die in maart begon en op 6 november eindigde te beschrijven. Het doel was finishen en volop genieten, van hopelijk zo’n groot mogelijk deel van het parcours. Het was zwaar, maar het was het allemaal waard.”

 

Streefbedrag gehaald

Beide heren hebben hun streefbedrag van 5.500 euro voor de Stichting Beatrix Kinderziekenhuis (minus het ticket, verblijf en deelname aan de marathon) ruimschoots gehaald. Mark maakte er zelfs een dashboardje van. Mark: “We hebben verschillende acties opgetuigd en veel collega’s hebben geld gestort, wijn- en/of bierpakketten van ons gekocht, lootjes gekocht voor een winactie en ook de shirtsponsors, waaronder New Nexus natuurlijk, hebben een flinke duit in het zakje gedaan.​​​​​​ Wij en Vrienden Beatrix Kinderziekenhuis zijn alle sponsoren dan ook erg dankbaar.”

Samen impact maken

Wil jij ook je dromen volgen en impact maken? Dan hebben wij plek voor jou in ons team! Kijk op werken bij New Nexus.