27 collega's aan de start van de 4 Mijl van Groningen

In oktober stonden wij als New Nexus met een 27 koppig bedrijventeam aan de start van de  4 Mijl van Groningen. Vorig jaar waren we afwezig vanwege ons Social Weekend in Split, maar dit keer waren we er weer helemaal klaar voor. 

Mooie prestaties

De weersomstandigheden waren perfect, met een aangename temperatuur van 18 graden en een fijn zonnetje konden de pr-etjes weer worden gehaald.

​​​​​​​Alle 27 deelnemers hebben indrukwekkende tijden neergezet. Martijn Reemst liet zien wat hij in huis had door als eerste van ons team de finishlijn te bereiken, met een tijd van 26 minuten en 4 seconden. Frank Schepel volgde op de voet met een tijd van 26 minuten en 10 seconden, terwijl Frits Kelling de top drie compleet maakte met een eindtijd van 26 minuten en 26 seconden.

Nadat ons laatste teamlid de finishlijn had gepasseerd, hebben we onze dorst gelesbij de lokale horea in de stad. Kortom, het was opnieuw een geslaagde editie. 

Focusgroep Sport

Onze Focusgroep Sport biedt collega’s het hele jaar verschillende sportieve actieviteiten aan om fit en vitaal te blijven en samen plezier te hebben. Van deelnemen aan publieke sportevenementen, zoals aan de 4 Mijl van Groningen, tot workshops die door eigen medewerkers worden gegeven.

Wil je ook werken bij een sportief bedrijf?

Wij bieden uitdagend werk voor specialisten op het gebied van software ontwikkeling, business intelligence en management consultancy. Lees hier meer over op werken bij New Nexus.