Verbroedering bij Strong Viking Brother Edition

Onze sportieve collega’s doen, als het even kan, elk jaar wel mee aan een wat groter en uitdagender sportevent. Dit jaar viel de keuze op de Strong Viking Brother Edition in Warstein. Zoals de naam al doet vermoeden gaat het bij dit event behalve om uithoudingsvermogen en krachtpatserij vooral om verbroedering. De ideale combinatie!

10 New Nexianen (2 dames en 8 mannen) gingen in groepjes van 3 en 4 de beproeving aan gedurende 13, 19 of 42 kilometer. Tussen het hardlopen door moesten zij verschillende obstakels trotseren. Natuurlijk was er blubber, heel veel blubber. Maar ook stenen sjouwen, vrachtwagenbanden omrollen, speerwerpen, boomstammen slaan, zandzakken tillen, touwklimmen, ringzwaaien, duelleren, hamers gooien, over muren klimmen en ga zo maar door. Obstakel gemist of mislukt? Burpees!

 

De teams bleven bij elkaar, werkten samen en sleepten elkaar erdoorheen. Met dank aan onze Focusgroep Sport voor het nemen van dit initiatief en personal trainer Melina Congiu voor de voorbereidende workouts!

 

Bij de finish proostten we op de mooie ervaring met een Warsteiner 0.0 biertje met isotonen. Gevolgd door nog veel meer dorstlessers. Het filmpje spreekt voor zich.

Wil je ook werken om te leven?

Bij New Nexus krijg je de ruimte om tijd te besteden aan de dingen die jij leuk en belangrijk vindt. Lees hier meer over werken bij New Nexus.