Tim Pels Rijcken

Product owner en projectmanager
Tim Pels Rijcken

Tim Pels Rijcken

Product owner en projectmanager

Tim Pels Rijcken

Mijn enthousiasme en gedrevenheid werken inspirerend op anderen en zorgen ervoor dat ze het beste uit zichzelf halen.

Ik hecht veel waarde aan het creëren van een omgeving waarin enthousiasme en positiviteit centraal staan, omdat ik er sterk in geloof dat dit de sleutel is tot succes.

.

Ik geloof dat enthousiasme en positiviteit de sleutel zijn tot succes.

Mijn expertise

Aanstekelijke gedrevenheid

Als professional met ervaring op het snijvlak van business en IT, kijk ik altijd naar het grote plaatje en ben ik bereid een extra stap te zetten. Ik krijg een enorme boost van projecten waarin teambuilding en het begeleiden van verandering centraal staan. Meestal in de rol van van Product Owner, teamleider of Scrum Master.

 

Mijn focus ligt op het vinden van oplossingen die direct waarde toevoegen en snel kunnen worden geïmplementeerd. Met een analytische en pragmatische aanpak help ik teams bij het verwezenlijken van hun grote ambities door middel van kleine, concrete stappen. Altijd vanuit een open en positieve sfeer.

Mijn stijl

Enthousiasme en positiviteit

Collega’s en klanten beschrijven mij als een positief, geduldig en energiek persoon. Ik ben graag een luisterend oor en ik geniet ervan om betekenisvolle gesprekken te voeren en samen te zoeken naar een passende oplossing. Mijn aanpak is gebaseerd op vertrouwen. Ik verbind mensen met mijn aanstekelijke gedrevenheid en ik geloof dat enthousiasme en positiviteit de sleutel zijn tot succes.

 

In mijn vrije tijd ben ik altijd in voor nieuwe ervaringen. Of het nu gaat om het genieten van een kaasplank met een speciaalbiertje, het zeilen op een boot of het maken van een avontuurlijke bergwandeling, mijn nieuwsgierigheid drijft me altijd tot een nieuw avontuur.

Maak kennis met onze specialisten