Jan Galema

Consultant & team coach
Jan Galema

Jan Galema

Consultant & team coach

Jan Galema

Mens, technologie en innovatie zijn de gouden driehoek waarin ik het meest gelukkig ben. Ik krijg energie van het werken binnen een team waarbij ik mij in kan zetten voor continue doorontwikkeling en verbetering.

Ik ben een bruggenbouwer, verbinder en vernieuwer. Met een open en energieke houding maak ik dat wat complex is simpel en breng het terug tot de essentie. Het liefst aan de hand van heldere visualisaties. Een typisch voorbeeld waarbij ik van mijn hobby, mijn werk heb gemaakt. Benieuwd naar wat voorbeelden? Neem dan hier eens een kijkje.

Ik ben een positieveling die zorgt voor vernieuwing en verbinding

Mijn expertise

Van idee tot realisatie

De afgelopen jaren heb ik voor diverse organisaties binnen de publieke en private sector gewerkt aan veel verschillende IT-projecten. Van het vernieuwen van online dienstverlening tot grote (data)migratietrajecten. En van teamontwikkeling tot het adviseren van management en directie.

Meer concreet kun je denken aan het ophalen en prioriteren van eisen en wensen, de vertaling daarvan naar waardevolle IT-oplossingen, het begeleiden van teams in een Agile transitie en het visualiseren van IT-visies en roadmaps.

Het redeneren vanuit waardecreatie is mijn tweede natuur en dat pas ik elke dag toe in mijn werk. Het liefst combineer ik dit met het maken van visuals, die een ontzettend krachtig middel kunnen zijn om bepaalde veranderingen teweeg te brengen.

Mijn stijl

Serieus wanneer het moet, lachen zodra het kan

Ik ben iemand die veel waarde hecht aan persoonlijke relaties. Ik werk vanuit de gedachte: serieus zijn wanneer het moet, en kunnen lachen zodra het kan. Ik ben een open, sociaal en nieuwsgierig persoon, wat maakt dat anderen zich snel op hun gemak voelen bij mij.

 

Als ik ergens aan begin doe ik dat met volle overgave en inzet. Ik maak af wat ik start en stel hoge eisen aan het werk dat ik oplever. Ik kan prima zelfstandig werken, maar geef de voorkeur aan het in een team werken aan een gezamenlijk doel.

Maak kennis met onze specialisten