Jan Galema

Business analist & consultant
Jan Galema

Jan Galema

Business analist & consultant

Jan Galema

Mens, technologie en innovatie zijn de gouden driehoek waar de mooiste dingen uit ontstaan. Ik ben de bruggenbouwer die de verschillende werelden en disciplines van deze driehoek met elkaar verbindt.

Ik kan door alle lagen van de organisatie het gesprek voeren, het overzicht bewaren en complexe dingen simpel maken. Het liefst aan de hand van heldere visualisaties. Ik ben op mijn best zodra ik met een team kan werken aan het realiseren van mooie IT-producten en diensten die het leven van mensen leuker en makkelijker maken.

Redeneren vanuit waardecreatie is mijn tweede natuur en dat pas ik elke dag toe in mijn werk.

Mijn expertise

Waardecreatie

De afgelopen jaren heb ik voor diverse organisaties binnen de publieke en private sector gewerkt aan veel verschillende IT-projecten. Van het vernieuwen van online dienstverlening tot grote (data)migratietrajecten. En van het trainen en begeleiden van medewerkers tot het adviseren van management en directie.

Meer concreet kun je dan denken aan het ophalen van eisen en wensen en de vertaling daarvan naar waardevolle ICT-oplossingen, het maken van prototypen en wireframes, afstemming tussen stakeholders en het visualiseren van IT-visies en roadmaps.

Het redeneren vanuit waardecreatie is mijn tweede natuur en dat pas ik elke dag toe in mijn werk. Ik ben pas tevreden als de mensen die gebruik maken van een IT-product of -dienst, dat ook zijn.

Mijn stijl

Serieus wanneer het moet, lachen zodra het kan

Ik ben iemand die veel waarde hecht aan persoonlijke relaties. Ik werk vanuit de gedachte: serieus zijn wanneer het moet, en kunnen lachen zodra het kan. Ik ben een open, sociaal en nieuwsgierig persoon, wat maakt dat anderen zich snel op hun gemak voelen bij mij.

 

Als ik ergens aan begin doe ik dat met volle overgave en inzet. Ik maak af wat ik start en stel hoge eisen aan het werk dat ik oplever. Ik kan prima zelfstandig werken, maar geef de voorkeur aan het in een team werken aan een gezamenlijk doel.

Maak kennis met onze specialisten