Ankie Schouwman

Management consultant

Ankie Schouwman

Management consultant

Ankie Schouwman

Met een actieve, positief kijk op het leven, leg ik als manager gemakkelijk verbinding tussen mens, proces en technologie.

Ik hou van interactie en het gezamenlijk behalen én vieren van successen. Ik word blij van een opdracht waarbij ik veel met mensen te maken heb. Zonder deze component is voor mij een opdracht niet compleet.

Met durf, empathie en een ontwapenende lach kom je verder

Mijn expertise

Navigeren door veranderingen

Met ruim 15 jaar managementervaring bij diverse afdelingen en teams, variërend van klantenservice tot senior-adviseur, omarm ik elke dynamiek en uitdaging met een gezonde dosis lef, energie en doorzettingsvermogen. Dankzij mijn analytische en conceptuele vaardigheden kan ik complexe situaties doorgronden en innovatieve oplossingen aandragen.

 

Ik heb diverse organisaties begeleid tijdens verandertrajecten, zoals bij een digitale transformatie of het herzien van bepaalde werkwijzen bij een veranderende koers. Mijn rol omvat het coachen, navigeren en ondersteunen van teams om deze veranderingen effectief te implementeren. Daarbij gebruik ik vaak Agile methoden om gezamenlijk de doelen te behalen.

Mijn ervaring

Mijn stijl

Openheid en transparantie

Ik deins nergens voor terug en ga uitdagingen vol enthousiasme aan. Mijn aanstekelijke vrolijkheid draagt bij aan een plezierige samenwerking, zo hoor ik vaak terug. Mijn werkwijze kenmerkt zich door oprechte interesse, oplossingsgericht denken, luisteren zonder oordeel en behulpzaamheid. Openheid en transparantie zijn voor mij essentieel. Ik weet zeker niet alles en zet de expertise in van de mensen om mij heen.

 

In mijn vrije tijd ben ik het liefst in beweging, veelal fietsend, wandelend of dansend. Een uurtje dansen werkt therapeutisch voor mij; ik voel me daarna weer helemaal helder en energiek.

Maak kennis met onze specialisten