Sjoukje Dijkstra

Product owner en projectmanager
Sjoukje Dijkstra

Sjoukje Dijkstra

Product owner en projectmanager

Sjoukje Dijkstra

Ik hou van projecten waar nog niet alles duidelijk vaststaat, er mag best een beetje chaos zijn. Ik kan mij daar met hart en ziel over ontfermen en met veel energie voor inzetten.

Mijn kracht zit in het maken van verbinding tussen afdelingen en mensen. Daarmee help ik een organisatie te versterken en de samenwerking en productiviteit te verhogen.

Als 'hart op twee benen' verbind en ontferm ik mij over de organisatie en het vraagstuk.

Mijn expertise

Probleemoplosser en generalist

Veranderingen gaan vaak gepaard met uitdagingen en obstakels. Als probleemoplosser ben ik pragmatisch, energiek en praktisch ingesteld. Samen met het (project)team kom ik tot realistische oplossingen die ook daadwerkelijk goed te implementeren zijn.

 

Mijn opdrachten hebben altijd een veranderaspect. Met mijn achtergrond in verandermanagement en ervaring als organisatieadviseur en leidinggevende in diverse branches, ben ik een echte generalist. Van teamontwikkeling en procesoptimalisaties tot implementaties van nieuwe applicaties. De rode draad bij mijn opdrachten is dat deze zich altijd bevinden op het snijvlak van professionalisering van de interne organisatie en de dienstverlening.

Mijn stijl

Een mensen-mens

Het verbinden van (groepen) mensen en resultaatgerichtheid zijn eigenschappen die mij karakteriseren. Als ‘hart op 2 benen’ ontferm ik mij over de organisatie en het vraagstuk. Hierdoor worden samen realistische resultaten behaald. Dit doe ik door naar mensen te luisteren, ze te betrekken en hen zelf verantwoordelijkheid te geven.

Ik vind het belangrijk dat het eindresultaat van de mensen zelf is en ze weer door kunnen naar de volgende stap. Daar krijg ik energie van: energie geeft energie!

Maak kennis met onze specialisten