Suus Idema

Management consultant

Suus Idema

Management consultant

Suus Idema

Ik ben een doelgerichte spelverdeler, met een frisse blik en doortastende aanpak.

Als enthousiaste regelaar vind ik het allermeest plezier in het gezamenlijk ontwikkelen en uitvoeren van plannen en behalen van tastbare resultaten. Wanneer mensen zich samen inzetten voor nieuwe uitdagingen, met een helder doel voor ogen, ontstaat ruimte voor vooruitgang. Daar word ik blij van!

Een gedragen plan maakt de uitvoering ervan niet alleen efficiënter, maar ook een stuk leuker.

Mijn expertise

Samenbrengen van plannen

Als projectondersteuner en projectleider ligt mijn focus op het begeleiden en faciliteren van processen. Daarbij vind ik het belangrijk dat alle belanghebbenden gehoord worden. Pas als alle perspectieven meegenomen worden, kan een gedragen plan ontstaan. Dit maakt de uitvoering ervan niet alleen efficiënter, maar ook een stuk leuker. Daarnaast heb ik een sterke interesse voor teamontwikkeling. Ik ben er namelijk van overtuigd dat een team als thuis moet voelen, met onderling vertrouwen als basis voor resultaat.

Naast mijn werk bij New Nexus ben ik bezig met de master Beleid, Communicatie en Organisatie. Deze master gaat in op hoe veranderprocessen verlopen, welke samenwerkingsproblemen zich voordoen, en hoe communicatie het gedrag van medewerkers beïnvloedt. Met mijn theoretische kennis op het gebied van strategie, beleid, innovatienetwerken, organisatiegedrag en -communicatie, ben ik in staat verfrissende inzichten te bieden door de vergelijking tussen theorie en praktijk.

Mijn ervaring

Mijn stijl

Doortastend en betrokken

Collega’s omschrijven mij als een doorpakker met een ondernemende en open houding. Ik vind gemakkelijk mij weg in nieuwe situaties en voel dankzij mijn sociale voelsprieten snel aan hoe de onderlinge relaties en processen zijn. Mensen voelen zich snel bij mij op hun gemak om hun gedachten met mij te delen. Ik durf daardoor, weloverwogen, rake vragen te stellen en ook dóór te vragen.

In mijn vrije tijd ben ik veel in de sportschool te vinden. Tijdens een pittige krachttraining maak ik mijn hoofd leeg, en naderhand zit ik weer vol energie. Daarnaast heb ik een grote passie voor de Spaanse taal, en werk ik aan mijn droom ooit vloeiend Spaans te spreken.

Maak kennis met onze specialisten