Samenwerken: de sleutel tot succes!

Werken als chef d’equipe
Bas ter Bekke

Bas ter Bekke

Bas ter Bekke is, zoals hij het zelf noemt, chef d’equipe van ons Data Solutions team. Daarnaast coördineert hij meerdere grote BI-projecten bij klanten. Waarom hij bewust kiest voor deze combinatie en wat volgens hem de sleutel tot succes is voor New Nexus, vertelt hij hier.

Krachten bundelen

Mijn taak als chef d’equipe is ervoor te zorgen dat ons team Data Solutions optimaal functioneert. Dat doe ik niet alleen, maar samen met mijn compagnon Marijn Boelens. Waar Marijn verantwoordelijk is voor het eerste klantcontact en de sales, richt ik me voornamelijk op de coördinatie van onze projecten en het aansturen van ons team.

 

Dit team bestaat momenteel uit 25 collega’s. Samen helpen we organisaties bij het omzetten van data in waardevolle informatie. Dat doen we onder andere door de ontwikkeling van data- en informatieplatformen, rapportages en management dashboards. Door als team onze krachten te bundelen, zijn we in staat om onze klanten een complete en professionele dienstverlening te bieden.

Team Data Solutions

Zelf in het veld staan

Om nog beter inzicht te krijgen in de uitdagingen en behoeften van onze klanten, vind ik het belangrijk om zelf ook regelmatig in het veld te staan. Op dit moment werk ik bijvoorbeeld aan meerdere projecten tegelijkertijd, bij onder meer een verzekeraar, een ziekenhuis en een publiek vervoersmaatschappij. Naast dat ik dat heel erg leuk vind om te doen, kan ik zo onze dienstverlening ook beter afstemmen op de vraagstukken van onze klanten. Bovendien houd ik op deze manier feeling met de nieuwste ontwikkelingen in ons vakgebied en kan ik mijn team beter ondersteunen en aansturen.

 

Het vergt wel een strakke planning en veel schakelen om al deze werkzaamheden in goede banen te leiden. Persoonlijk vind ik het werken met mensen binnen deze context het leukst. Samen iets bereiken met een team van collega’s en klanten is wat mij betreft één van de grootste drijfveren in mijn werk.

Door zelf ook in het veld te staan, kan ik onze dienstverlening nog beter op de klant afstemmen.

Sleutel tot succes

Mijn persoonlijke ambitie ligt bij het versterken van New Nexus door het verbinden van de verschillende onderdelen binnen ons bedrijf. Het zou fantastisch zijn als we bij Data Solutions gebruik kunnen maken van data uit systemen die weer gemaakt worden door Software Solutions. Omdat systemen steeds vaker in de Cloud staan, kunnen we onze kennis daarvan ook vanuit beide invalshoeken combineren. Daarnaast beschikken de consultants bij Management en Consultancy over veel kennis op het gebied van organisatie en processen. Door samen te werken en gebruik te maken van elkaars expertise, kunnen we klanten een totaalpakket bieden. Die samenwerking tussen de verschillende teams binnen New Nexus is in mijn ogen de sleutel tot succes voor de komende 5 tot 10 jaar. Ik zie daarom een mooie toekomst voor ons bedrijf.

Management aan het woord bij Open Space New Nexus

Een geintje op zijn tijd

Werken bij New Nexus is voor mij gewoon ontzettend leuk. Niet alleen vanwege de fijne collega’s, maar ook door de goede sfeer en het menselijke aspect dat hier hoog in het vaandel staat. Hoewel dit bij andere werkgevers ook belangrijk kan zijn, zijn deze waarden hier in mijn ervaring nadrukkelijker aanwezig dan bij andere bedrijven waar ik heb gewerkt. Bovendien houd ik wel van een beetje humor en gekkigheid, en gelukkig is er bij New Nexus ook ruimte voor een geintje op zijn tijd.

Bas ter Bekke

Ook onderdeel worden van team Data Solutions?

Zelf bepalen hoe je (werk)dag eruit ziet. Wat je volgende project wordt.
Zonder hiërarchie en ander gedoe.
Kijk op werken bij New Nexus voor de verschillende rollen die je bij New Nexus kunt vervullen.

Ontdek ook de andere rollen bij New Nexus