Reilen en zeilen

Wij vinden het leuk om onze kennis en ervaring met jou te delen. Niet alleen over onze dienstverlening en de projecten die wij ondersteunen, maar ook over de manier waarop wij ondernemen en wat wij met elkaar ondernemen. Volg ons op LinkedIn en Facebook om op de hoogte te blijven.

New Nexus bestaat 10 jaar!

Het was halverwege 2006, toen het bedrijf waar we werkten werd overgenomen door een grote ICT speler. Dat we daar niet zouden passen, wisten we meteen. Maar waar wilden we dan wel werken?

Innovatie in de zorg

Vorige week waren Lisa Kremer, Roy Leinenga, Wouter Straver en Richard Tapper aanwezig bij de Expodag over innovatie in de zorg op de Burgemeester Harmsma School in Gorredijk. Deze dag werd georganiseerd om VMBO bovenbouw leerlingen en andere geïnteresseerden kennis te laten maken met verschillende innovaties in de zorg.

Wouter van Riet bereidt ons team voor

Op Alpe d’HuZesde februari kwam Wouter van Riet van WS Running & Bootcamp op ons kantoor in Tynaarlo langs om een presentatie te geven over zijn Alpe d’HuZes 2017 waarbij hij 4 keer(!) de berg hardlopend heeft beklommen.

Groene 4 Mijl 2018

Afgelopen zondag hebben de bikkels van New Nexus zich verzameld voor de 3e editie van de Groene 4 Mijl waar wij hoofdsponsor van zijn.

Hackaton Augmented Reality

Tijdens de hackaton van vrijdag 12 op zaterdag 13 januari hebben wij ons verdiept in het gebruik van Augmented Reality. Het is ons gelukt gezichten te detecteren en te herkennen.

Sporten in plaats van vergaderen

De eerste werkdag van 2018 zijn we actief begonnen met een gezamenlijke training voor de Alpe d’HuZes en RTV Drenthe heeft dit vastgelegd.

New Nexus Alpe d'Huzes hero

New Nexus naar Alpe d’HuZes

Op 6 en 7 juni 2018 is het weer zover, de Alpe d’HuZes. En dit jaar is New Nexus erbij. Met twee teams van zowel wielrenners als hardlopers gaan wij de berg trotseren.

Spacetime in NOS Jeugdjournaal

In samenwerking met de kinderen van de Oosterhoogebrugschool in Groningen hebben wij een app ontwikkeld. NOS Jeugdjournaal was op bezoek bij de klas.