Reilen en zeilen

Wij vinden het leuk om onze kennis en ervaring met jou te delen.

Niet alleen over onze dienstverlening en de projecten die wij ondersteunen, maar ook over de manier waarop wij ondernemen en wat wij met elkaar ondernemen. Volg ons op LinkedIn, TwitterFacebook en Instagram om op de hoogte te blijven.

Koen presenteert webinar datagedreven werken

Waarom je niet moet investeren in data

Met zijn webinar over de roadmap naar datagedreven succes, inspireerde Koen bijna 100 deelnemers waarom je niet moet investeren in data, maar in mensen. Hij ontwikkelde daarvoor een groeimodel met verschillende volwassenheidsstadia in datagedreven werken.

Waarom niksen nut heeft

Waarom niksen nut heeft (blog)

Collega Tamara Hattu moest door een operatie aan haar hand noodgedwongen haar werkzaamheden als UX/UI designer bij New Nexus neerleggen en ontdekte dat verplicht niksen soms ook nut kan hebben.

New Nexus vrijwilligersdag 2022

Jaarlijkse New Nexus vrijwilligersdag

In juni organiseerden we de jaarlijkse New Nexus vijwilligersdag. Dit keer gingen we aan de slag voor Stichting Present Groningen om een tuin van een bewoonster uit Beijum weer toegankelijk te maken.

Design Sprintweek voor de Sociale bouwmarkt

Samen bouwen aan de Sociale Bouwmarkt

Bij New Nexus bouwen we graag aan applicaties die het leven gemakkelijker en mooier maken. En laat dat nu ook precies de drijfveer zijn van de initiatiefnemers van de Sociale Bouwmarkt. Met een sprintweek begeleidden we hen naar een klikbaar prototype van hun nieuwe doe-het-zelf platform.