Reilen en zeilen

Wij vinden het leuk om onze kennis en ervaring met jou te delen. Niet alleen over onze dienstverlening en de projecten die wij ondersteunen, maar ook over de manier waarop wij ondernemen en wat wij met elkaar ondernemen. Volg ons op LinkedIn, TwitterFacebook en Instagram om op de hoogte te blijven.

New Nexus Top Allertijden Editie 2021

New Nexus Top Allertijden editie 2021

Vrijheid om te doen wat jij belangrijk vindt. Een zin die regelmatig terugkomt in onze vacatures. Heel idealistisch. Maar is zoiets mogelijk in een werkveld waar je vaak werkt aan afgebakende projecten met strakke deadlines? Wat betekent dan die vrijheid?

drie medewerkers New Nexus voor de Buster met cheque voor goed doel

Medewerkers kiezen zes goede doelen voor eindejaarsactie

Traditiegetrouw geven we als New Nexus aan het eind van het jaar een deel van onze winst weg aan een aantal goede doelen. Die goede doelen worden door de collega’s zelf aangedragen en gekozen tijdens de ‘eindejaarsgoededoelenactie’. Dit jaar vond de stemming digitaal plaats. Het enthousiasme was er gelukkig niet minder om!

beeldscherm met prestatie- en informatiemanagementsysteem

New Nexus en Martini Ziekenhuis brengen waardegedreven zorg samen naar hoger niveau

New Nexus gaat samen met het Martini Ziekenhuis het huidige prestatie- en informatiemanagementsysteem doorontwikkelen naar een robuust en efficiënt informatieplatform in de cloud. Zodat dat doelen op alle organisatieniveaus meetbaar zijn en vertaald kunnen worden naar gedrag dat leidt tot waardegedreven zorg. Het nieuwe informatieplatform helpt het Martini Ziekenhuis naar een hoger volwassenheidsniveau als het gaat om datagedreven werken, sneller implementeren van innovaties op gebied van data en analyse en de algehele data governance.

Thuiswerken met kindje op schoot

Vrijheid om te doen wat jij belangrijk vindt

Vrijheid om te doen wat jij belangrijk vindt. Een zin die regelmatig terugkomt in onze vacatures. Heel idealistisch. Maar is zoiets mogelijk in een werkveld waar je vaak werkt aan afgebakende projecten met strakke deadlines? Wat betekent dan die vrijheid?

Eerste event voor foodtruck Buster

Na 2,5 jaar sleutelen maakte afgelopen zondag onze foodtruck Buster zijn debuut tijdens de Groene 4 Mijl in natuurgebied De Onlanden. De Engelse dubbeldekker fungeerde halverwege het parcours als waterpunt voor lopers en wandelaars.

Zelf een game (engine) maken, hoe begin je?

Heb je altijd al willen weten hoe je een eigen game kunt bouwen? Maar ook hoe hobbymatig programmeren en het toepassen van slimme gametechnieken jouw kan helpen in jouw dagelijks werk als bijvoorbeeld Software Engineer?

Zelf een game (engine) maken

EK pool als databron voor Power BI dashboard

Binnen New Nexus circuleert altijd wel een ranglijst van een of andere sportieve challenge onder collega’s. Momenteel vormt de EK pool een leuke en eenvoudige databron om een mooi Power BI dashboard mee te maken. Zo simpel kan het zijn!