Reilen en zeilen

Wij vinden het leuk om onze kennis en ervaring met jou te delen. Niet alleen over onze dienstverlening en de projecten die wij ondersteunen, maar ook over de manier waarop wij ondernemen en wat wij met elkaar ondernemen. Volg ons op LinkedIn, TwitterFacebook en Instagram om op de hoogte te blijven.

Git-integratie voor Azure Data Factory (blog)

Als je met meerdere collega’s samen wilt werken aan een Data Factory in Azure biedt Git-integratie uitkomst. Hiermee zorg je voor versiebeheer en is het mogelijk tussentijds op te slaan, werk je in aparte feature branches en richt je een release pipeline in om automatisch uit te rollen naar je verschillende omgevingen. Frank legt je stap voor stap uit hoe je dat doet.

New Nexus solar boot en de Kameleon

Gastoptreden New Nexus solar boot in Kameleon-film

De New Nexus solar boot krijgt een gastoptreden in de nieuwste Kameleon-film, gebaseerd op de populaire jeugdboekenserie die stamt uit de jaren vijftig. De opnames voor de film, die volgende zomer in de bioscoop wordt verwacht, zijn vorige week begonnen. New Nexus is tevens investeerder in de film. ‘Een leuke kans en mooi moment om aandacht te vragen voor zonne-energie als duurzame energievorm’.

man met laptop in strandstoel

New Nexus Summer Bootcamp met ruim 15 live webinars

Wil jij na de zomervakantie je skills op het gebied van software ontwikkeling, business intelligence of effectief samenwerken uitbreiden? Doe dan mee met de New Nexus Summer Bootcamp op donderdag 10 en vrijdag 11 september! Tijdens dit (gratis) online event heb je de keuze uit ruim 15 live webinars, gegeven door onze eigen specialisten.

hoogste punt nieuwe pand New Nexus in Haren

Hoogste punt nieuwe pand Haren

Op de valreep voor de bouwvak werd het hoogste punt van ons nieuwe pand in Haren bereikt. Alle bouwpartners hebben hard gewerkt om dit voor elkaar te krijgen. Bekijk het filmpje voor een rondleiding door het gebouw.

Inrichting nieuwe pand Haren

Nieuwe pand wordt echt een thuislocatie

Terwijl het terrein wordt klaar gemaakt voor de bouw van ons nieuwe pand in Haren, werden vorige week al de eerste plannen voor de inrichting gepresenteerd door Jann Interieur. De schetsen en moodboards zagen er al veelbelovend uit! We willen dat het nieuwe pand echt een thuislocatie wordt.

New Nexus gaat voor duurzaam en biodiversiteit

Inmiddels zijn alle organisaties vanwege het coronavirus druk bezig met maatregelen om hun medewerkers en bedrijfsvoering gezond te houden. Daarbij vraagt ieders thuissituatie tegelijkertijd om aandacht. Dat zal voor jullie als bedrijf of voor jou persoonlijk niet anders zijn. Wij wensen je daarbij in deze onzekere tijd veel sterkte toe.

Ontvangst paasactie door medewerkers Bernlef

Paasactie voor bewoners Dignis verpleeghuis Bernlef

Door de coronamaatregelen zijn de collectieve eetmomenten, groepsactiviteiten en dagbezoeken in Dignis verpleeghuis Bernlef in Groningen afgelast. Dit Paasweekend konden de bewoners daarom wel wat vrolijkheid gebruiken. Collega Dyon Hoekstra mobiliseerde een aantal New Nexianen om met iets creatiefs te komen.

Inleveren iPads voor coronapatiënten

Dertig iPads voor coronapatiënten en familie

Een whatsapp berichtje van een medewerker aan alle collega’s was genoeg; de een na de ander leverde met liefde zijn of haar iPad in voor Coronapatiënten in de Noordelijke ziekenhuizen. In een leeg kantoor en met gepaste afstand tot elkaar natuurlijk. RTV Drenthe maakte er een item over.