Reilen en zeilen

Wij vinden het leuk om onze kennis en ervaring met jou te delen. Niet alleen over onze dienstverlening en de projecten die wij ondersteunen, maar ook over de manier waarop wij ondernemen en wat wij met elkaar ondernemen. Volg ons op LinkedIn, TwitterFacebook en Instagram om op de hoogte te blijven.

Eerste event voor foodtruck Buster

Na 2,5 jaar sleutelen maakte afgelopen zondag onze foodtruck Buster zijn debuut tijdens de Groene 4 Mijl in natuurgebied De Onlanden. De Engelse dubbeldekker fungeerde halverwege het parcours als waterpunt voor lopers en wandelaars.

Zelf een game (engine) maken, hoe begin je?

Heb je altijd al willen weten hoe je een eigen game kunt bouwen? Maar ook hoe hobbymatig programmeren en het toepassen van slimme gametechnieken jouw kan helpen in jouw dagelijks werk als bijvoorbeeld Software Engineer?

Zelf een game (engine) maken

EK pool als databron voor Power BI dashboard

Binnen New Nexus circuleert altijd wel een ranglijst van een of andere sportieve challenge onder collega’s. Momenteel vormt de EK pool een leuke en eenvoudige databron om een mooi Power BI dashboard mee te maken. Zo simpel kan het zijn!

Solar boot New Nexus maakt filmdebuut in nieuwe Kameleon film

In De nieuwe Kameleonfilm ‘De Kameleon aan de ketting’ maakt de solar boot van New Nexus zijn filmdebuut. Duurzaamheid en innovatie zijn belangrijke actuele thema’s in de film, vandaar onze medewerking. Zo kunnen we de jonge generatie kennis laten maken met zonne-energie als duurzame energiebron.

Update van onze focusgroep ICT in Afrika

Ook tijdens de coronapandemie konden we op afstand van betekenis zijn voor onze partners in Kenia. Met een viskwekerij en online onderwijs bijvoorbeeld. De pilot voor de Adherence App is inmiddels uitgebreid naar 45 patienten en community health workers.

We zijn verhuisd!

Per 1 juni is ons nieuwe ‘Thuis in IT’ op het Nesciopark in Haren. We zijn natuurlijk heel trots op dit gloednieuwe en superduurzame kantoorgebouw!

Online Nexus Festival: Lentekriebels

Wij geven een feestje! Het online Nexus Festival biedt mensen met een verstandelijke beperking een feestelijke avond vol muziek en vermaak in hun eigen huiskamer. Met (video)optredens van Maan, Pascal Redeker, René Karst, Burdy en de Dikdakkers. Iets voor iemand in jouw omgeving?