Reilen en zeilen

Wij vinden het leuk om onze kennis en ervaring met jou te delen. Niet alleen over onze dienstverlening en de projecten die wij ondersteunen, maar ook over de manier waarop wij ondernemen en wat wij met elkaar ondernemen. Volg ons op LinkedIn, TwitterFacebook en Instagram om op de hoogte te blijven.

Update van onze focusgroep ICT in Afrika

Ook tijdens de coronapandemie konden we op afstand van betekenis zijn voor onze partners in Kenia. Met een viskwekerij en online onderwijs bijvoorbeeld. De pilot voor de Adherence App is inmiddels uitgebreid naar 45 patienten en community health workers.

We zijn verhuisd!

Per 1 juni is ons nieuwe ‘Thuis in IT’ op het Nesciopark in Haren. We zijn natuurlijk heel trots op dit gloednieuwe en superduurzame kantoorgebouw!

Online Nexus Festival: Lentekriebels

Wij geven een feestje! Het online Nexus Festival biedt mensen met een verstandelijke beperking een feestelijke avond vol muziek en vermaak in hun eigen huiskamer. Met (video)optredens van Maan, Pascal Redeker, René Karst, Burdy en de Dikdakkers. Iets voor iemand in jouw omgeving?

New Nexus BI Pubquiz headerafbeelding

De nationale BI Pubquiz, doe je mee?

Binnen New Nexus combineren we ons werk graag met wat gezelligheid en dat is precies wat we met deze online BI Pubquiz gaan doen. Op donderdagavond 11 februari maken we er een heuse show van vanuit onze studio in Groningen. De quizmasters zijn echte vakidioten die zichzelf en elkaar niet al te serieus nemen. Wij zorgen voor de vragen en de biertjes, regel jij een paar slimme collega’s?

Vrouwen in riksja van Alle Jaren Fietsen

Medewerkers kiezen zes goede doelen voor eindejaarsactie

Traditiegetrouw geven we als New Nexus aan het eind van het jaar een deel van onze winst weg aan een aantal goede doelen. Die goede doelen worden door de collega’s zelf aangedragen en gekozen tijdens de ‘goededoeleneindejaarsverkiezing’. Dit jaar vond de stemming digitaal plaats. Het enthousiasme was er gelukkig niet minder om!

New Nexus collega's onder de modder na MTB route Tour du NNNovember

Collega’s fietsen 8.000 km in Tour du NNNovember

Na de Social Distance Marathon in het voorjaar was het dit najaar de beurt aan de fietsende collega’s. Vier medewerkers namen het initiatief: iedereen met een fiets en Strava werd uitgenodigd om een maand lang de klinkers uit de weg te rijden tijdens de Tour du NNNovember.

Online retrospective tools getest

Online retrospective tools getest (blog)

Sinds het Coronatijdperk zijn veel IT-teams naar het thuiswerkeiland verbannen. Agile analist Eric de Jong heeft deze situatie aangegrepen om met zijn team verschillende online retrospective tools te testen op vooral functionaliteit en gebruiksvriendelijkheid. Zijn bevindingen deelt hij graag met je.