Reilen en zeilen

Wij vinden het leuk om onze kennis en ervaring met jou te delen. Niet alleen over onze dienstverlening en de projecten die wij ondersteunen, maar ook over de manier waarop wij ondernemen en wat wij met elkaar ondernemen. Volg ons op LinkedIn, TwitterFacebook en Instagram om op de hoogte te blijven.

Design: wacht maar tot ze later groot is! (blog)

UX/UI designer Tamara Hattu kwam vol inspiratie terug van de Design in Government Conference in Rotterdam. Over de waarde van data voor design, over inclusie en de rebelsheid van de Asian way of design thinking. Lees verder voor haar eigenzinnige en humoristische kijk op dit congres en het vak.

Blog: Highlights van Microsoft Ignite (drieluik)

Tijdens de jaarlijkse conferentie Microsoft Ignite kunnen ontwikkelaars en IT professionals zich een week lang onderdompelen in presentaties, hands-on labs en meet & greets met experts. Onze data engineer Mark Vos was erbij in Orlando en vertelt in een drieluik over de highlights op het vlak van data en analytics.

Blog: Hoe Wehkamp zijn webshop continu up to date houdt

Een klant die de webshop van Wehkamp bezoekt, produceert en gebruikt tegelijkertijd een enorme hoeveelheid data. Hoe zet Wehkamp die data zo snel mogelijk in voor een optimale gebruikerservaring? BI consultant Annemijn van der Vaart neemt je mee in het verhaal van Mark van Gool, technisch product owner en data architect bij Wehkamp, over fast & realtime data in a microservice architecture.

Solar Sport seizoen 2019 vol trots afgesloten

Solar Sport One sloot het raceseizoen van 2019 af met een heuse award ceremony voor alle Solar Boat Racing Teams. Natuurlijk waren onze collega’s van het New Nexus Solar Racing Team hierbij. De prijzen zijn een mooie kroon op alle inspanningen. Maar deze positie zetten we ook graag in om het varen op zonne-energie verder op kaart te zetten.

Recordpoging oversteek IJsselmeer met zonneboot gehaald

Op zaterdag 14 september vestigden onze collega’s van het New Nexus Solar Racing Team samen met DB-20 Solar Racing Team het allereerste record door het IJsselmeer over te steken met een zonneboot! Ze bereikten de overkant op de heenweg in 82 minuten en op de terugweg door wind mee zelfs in 61 minuten. Dat is niet zo makkelijk als het misschien klinkt…

Training Visual Changemaking gaat weer van start

De training Visual Changemaking is geschikt voor iedereen die op zoek is naar een creatieve manier van communiceren en effectief wil samenwerken. En het mooie is: je hoeft geen tekenwonder te zijn! In een serie workshops gedurende twee dagen leer je de basis van de beeldtaal. Met een authentieke stijl en rijkgevulde toolkit ga je weer naar je werk.