Reilen en zeilen

Wij vinden het leuk om onze kennis en ervaring met jou te delen.

Niet alleen over onze dienstverlening en de projecten die wij ondersteunen, maar ook over de manier waarop wij ondernemen en wat wij met elkaar ondernemen. Volg ons op LinkedIn, TwitterFacebook en Instagram om op de hoogte te blijven.

App developers Wouter en Mark aan het werk bij New Nexus Software Solutions

Webinar 9 maart: Een goede app verkoopt zichzelf

Of toch niet? Drie experts vertellen je alles over de waarde van gebruikersonderzoek, human-centered design en het 5D model als logisch stappenplan voor het (door)ontwikkelen van een effectieve app. Het webinar vindt plaats op donderdag 9 maart van 12 – 13 uur en is relevant voor iedereen die overweegt een app voor zijn of haar organisatie te (laten) maken of een bestaande app een nieuwe boost wil geven.

Sebastiaan en Rob bespreken New Nexus architectuur met laptop op groot scherm

New Nexus en Solid5 ontwikkelen gestandaardiseerd dataplatform voor gemeenten

New Nexus en het recent opgerichte Solid5 zijn een samenwerking gestart om gemeenten te helpen bij hun datagedreven besluitvorming. Solid5 adviseert gemeenten bij management en bedrijfsvoering met behulp van data en levert nu ook gestandaardiseerde data-oplossingen. Onze collega’s van Data Solutions hebben hiervoor het data- en informatieplatform specifiek voor gemeenten ontwikkeld.

SDG's scoren tijden de Open Space

New Nexus For Good: pro bono dataproject voor nonprofit organisaties

Maak kans op een gratis data-oplossing voor jouw maatschappelijke organisatie! Met New Nexus For Good stellen wij onze expertise pro bono ter beschikking om non-profit organisaties te helpen slimmer gebruik te maken van data. Zo hopen we een bijdrage te leveren aan het realiseren van jouw én onze missie: samen de wereld een beetje mooier maken. Schrijf je nu in!

Overhandiging cheque aan Playing for success Groningen voor de Buster

Vijf lokale doelen ontvangen deel van onze winst

Bij New Nexus zorgen we niet alleen goed voor onszelf maar ook graag voor anderen. Daarom delen we ieder jaar rond de kerstperiode een deel van onze winst met een aantal goede doelen. Die goede doelen worden door de medewerkers zelf aangedragen en gekozen.

Open Space New Nexus

Ruimte voor iedereen bij de Open Space

Bij New Nexus kunnen collega’s hun ideeën en meningen over de koers van het bedrijf of de dagelijkse gang van zaken op elk moment laten horen. Twee keer per jaar staan we hier extra bij stil tijdens de halfjaarlijkse Open Space en gaan we hier met z’n allen over in gesprek.

Workshop Agile Game Box

Workshop Agile Game Box triggert KPN Connect

Hoe check je of de Agile werkwijze goed wordt uitgeoefend binnen jouw team? Bij wie liggen welke verantwoordelijkheden en weet iedereen wat er van hem of haar wordt verwacht? Met deze insteek werden we door KPN Connect gevraagd om een workshop te geven met onze Agile Game Box.

Mark en Martijn lopen de New York Marathon

Lopen voor Beatrix Kinderziekenhuis

Collega Mark Vos en Martijn Reemst liepen de marathon van New York voor Vrienden Beatrix Kinderziekenhuis. Een prachtige prestatie waarmee ze een mooi bedrag hebben opgehaald voor ‘Het zieke kind wat beter verdient’.

Mathilde demonstreert Agile waterval methode voor app en website ontwikkeling bij New Nexus

Best of both worlds met Agile Waterval

Tijdens deze vlootbrede demo presenteerde Mathilde hoe ze bij DICTU de goede punten van gefaseerd werken combineerde met de pluspunten van agile werken tot de ideale methode voor app en website ontwikkkeling.