Reilen en zeilen

Wij vinden het leuk om onze kennis en ervaring met jou te delen. Niet alleen over onze dienstverlening en de projecten die wij ondersteunen, maar ook over de manier waarop wij ondernemen en wat wij met elkaar ondernemen. Volg ons op LinkedIn en Facebook om op de hoogte te blijven.

Gala op het SS Rotterdam

Afgelopen weekend was het weer tijd voor het jaarlijks terugkerende New Nexus eindejaarsweekend. Een weekend waarin we met alle collega’s en hun partners het jaar feestelijk afsluiten.

Recyclen doe je samen

Ter ere van de samenwerking tussen de 4GreenFoundation en Groningen Schoon Dankzij Mij rijdt er deze zomer een vuilniswagen met een foto van Niels Tammeling en Tjerk Zweers op de New Nexus door Groningen. Benieuwd wat deze samenwerking inhoudt? Lees dan snel verder.

Van afstudeerstagiaire tot design researcher

Tijdens Lisa Kremer haar afstudeerstage werd duidelijk dat Lisa haar expertise een mooie aanvulling is op ons design-team. Daarnaast is er binnen New Nexus altijd ruimte voor jong talent, daarom hebben wij Lisa per 1 juli 2018 een baan aangeboden als Design Researcher. De rol van Design Researcher is nieuw binnen onze organisatie. Lisa vertelt over haar afstudeeronderzoek en haar nieuwe functie binnen New Nexus Mobile.

Google I/O 2018

In mei was Tymen Steur namens New Nexus Mobile aanwezig bij Google’s jaarlijks terugkerende ontwikkelaarsconferentie: Google I/O. De conferentie vond plaats bij het Shoreline Amphitheatre in Mountain View (California), vlakbij de Googleplex campus. Tymen deelt zijn ervaringen.

Ieder werkuur een minuut planken

Dat we bij New Nexus wel van een (sportieve) uitdaging houden, hoeven we je vast niet te vertellen. Onlangs kwam Annemijn van der Vaart met een nieuw idee… Ieder werkuur een minuut planken. Annemijn vertelt over het initiatief.

Geen geschikt dak, toch zonnepanelen

Omdat ons pand in Tynaarlo niet geschikt is om zonnepanelen op te plaatsen, gingen wij op zoek naar alternatieve mogelijkheden in het Noorden. Toen de mogelijkheid zich voordeed om in panelen te investeren op het Zonnepark Vierverlaten en Grunneger Power te helpen het zonnepark in volledig eigendom te krijgen van bewoners en bedrijven, hebben wij deze kans gegrepen. 

Waterpomp voor Kijkboerderij ’t Hoogeveld

Eind mei staken de New Nexianen hun handen uit de mouwen bij Kijkboerderij ’t Hoogeveld in Eelde tijdens de New Nexus Vrijwilligersdag, maar we hebben de Kijkboerderij ook op een andere manier ondersteund. Vanuit de focusgroep Goede doelen hebben we de Kijkboerderij een waterpomp geschonken.