Reilen en zeilen

Wij vinden het leuk om onze kennis en ervaring met jou te delen.

Niet alleen over onze dienstverlening en de projecten die wij ondersteunen, maar ook over de manier waarop wij ondernemen en wat wij met elkaar ondernemen. Volg ons op LinkedIn, TwitterFacebook en Instagram om op de hoogte te blijven.

Power BI

De perfecte Power BI Dataset oplossing

Steeds meer organisaties gebruiken Microsoft Power BI voor het semantische datamodel. Daarom doen we binnen New Nexus Data Solutions regelmatig aan interne kennisdeling om zo tot de perfecte Power BI Dataset oplossing te komen.

Design Sprintweek voor de Sociale bouwmarkt

Samen bouwen aan de Sociale Bouwmarkt

Bij New Nexus bouwen we graag aan applicaties die het leven gemakkelijker en mooier maken. En laat dat nu ook precies de drijfveer zijn van de initiatiefnemers van de Sociale Bouwmarkt. Met een sprintweek begeleidden we hen naar een klikbaar prototype van hun nieuwe doe-het-zelf platform.

Workshop design sprint op Agile congres 2022

Workshops New Nexus op Agile congres

Op het Agile congres van Samenwerking Noord op 19 mei verzorgden wij twee workshops: de Agile Game Box en ‘Design Sprint als wonderpil voor alles?’. Bij beide workshops ging het vooral om het verkrijgen van nieuwe inzichten door, spelenderwijs, zelf te ervaren.

Martijn en Mark gaan de marathon van NY lopen voor stichting Beatrix Kinderziekenhuis

Help Martijn en Mark naar Central Park

Collega’s Mark en Martijn komen met hun deelname aan de marathon van NY in actie voor de stichting Vrienden Beatrix Kinderziekenhuis. Hiervoor hebben ze verschillende leuke en lekkere acties bedacht waar jij ook van kunt profiteren!

Workshop Agile

Kennismaken met Agile werken?

Op 24 en 29 juni organiseren onze ervaren agile consultants weer een workshop met onze Agile Game Box op ons kantoor in Haren. Iets voor jou, je team of jouw organisatie? Ontdek het aan de hand van een reeks prikkelende games die je meteen nieuwe, praktische inzichten geven.

Getekende poster Hoe werken we samen aan toekomstbesting leiderschap

Open Space voor Gemeente Ooststellingwerf

Gemeente Ooststellingwerf wilde graag aan de slag met het vraagstuk ‘Hoe werken we samen aan toekomstbestendig leiderschap? Managing consultant Machteld Speelman werd gevraagd voor de begeleiding daarvan. En ze koos voor de Open Space methode.

Het kantoor van New Nexus in Haren verlicht in de blauwe en gele kleuren van de Oekraiense vlag - foto gemaakt door The Brandwagon

Steunbetuiging aan Oekraine

Met het verlichten van ons pand in de kleuren van de Oekraïense vlag en verschillende acties willen we onze steun betuigen aan de oorlogsvluchtelingen uit Oekraïne en een gevoel van saamhorigheid creëren.

Nieuwe trainingen Visual Changemaking

Op 21 en 22 april organiseert New Nexus de training Visual Changemaking. In twee dagen ontdek je de bouwblokken van de visuele taal, leer je iconen tekenen voor je werk en visualiseer je je eigen plan.