Reilen en zeilen

Wij vinden het leuk om onze kennis en ervaring met jou te delen. Niet alleen over onze dienstverlening en de projecten die wij ondersteunen, maar ook over de manier waarop wij ondernemen en wat wij met elkaar ondernemen. Volg ons op LinkedIn en Facebook om op de hoogte te blijven.

Vloggen bij New Nexus tijdens Girlsday

Als er iets tot de verbeelding spreekt van meiden van 12 jaar zijn het wel vlogs. En laat je daar nou juist met behulp van informatie- en communicatietechnologie heel leuke dingen mee kunnen doen! Dertig meiden uit de eerste klas HAVO en VWO van De Veste in Coevorden mogen het bij New Nexus zelf ervaren tijdens Girlsday.

New Nexus op MAIN Industry

Op 27 en 28 maart is New Nexus aanwezig op MAIN Industry in MartiniPlaza. MAIN Industry is dé beurs voor de maakindustie in Noord-Nederland. Een inspirerende en informatieve ontmoetingsplek waar kennis wordt uitgewisseld, nieuwe contacten gelegd worden en alle sectorgerelateerde ontwikkelingen en innovaties met elkaar gedeeld worden.

Jobswitch van tester tot UX/UI-designer

New Nexus biedt haar medewerkers de mogelijkheid om het werk naar eigen drijfveren en talenten in te vullen. Toen Tamara tijdens haar jaargesprek aangaf dat ze toe was aan een nieuwe, verfrissende uitdaging begon haar job switch. Tamara vertelt over dit traject.

Gala op het SS Rotterdam

Afgelopen weekend was het weer tijd voor het jaarlijks terugkerende New Nexus eindejaarsweekend. Een weekend waarin we met alle collega’s en hun partners het jaar feestelijk afsluiten.

Recyclen doe je samen

Ter ere van de samenwerking tussen de 4GreenFoundation en Groningen Schoon Dankzij Mij rijdt er deze zomer een vuilniswagen met een foto van Niels Tammeling en Tjerk Zweers op de New Nexus door Groningen. Benieuwd wat deze samenwerking inhoudt? Lees dan snel verder.

Van afstudeerstagiaire tot design researcher

Tijdens Lisa Kremer haar afstudeerstage werd duidelijk dat Lisa haar expertise een mooie aanvulling is op ons design-team. Daarnaast is er binnen New Nexus altijd ruimte voor jong talent, daarom hebben wij Lisa per 1 juli 2018 een baan aangeboden als Design Researcher. De rol van Design Researcher is nieuw binnen onze organisatie. Lisa vertelt over haar afstudeeronderzoek en haar nieuwe functie binnen New Nexus Mobile.