Slimmer en efficiënter produceren met Smart Industry

Smart Industry

Duurt een ‘papieren proces’ te lang? Last van foutieve invoer?

Of te veel downtime na de ombouw van een productielijn?


Ontdek samen met New Nexus hoe jij kan profiteren van Smart Industry.

Groeien met Smart Industry

Ben je benieuwd hoe slimme IT-oplossingen jouw productieomgeving naar het volgende niveau kunnen brengen? New Nexus weet hoe verschillende IT-innovaties in te zetten zijn voor de groei van jouw onderneming. 

 

De Smart Industry oplossingen van New Nexus zijn gebaseerd op de vier thema’s in het model hier naast. 

 

> Bekijk hier de uitgebreide versie van onze Smart Industry model.

Smart Industry model

null
null

Slimme Processen

Automatiseren en digitaliseren van arbeidsintensieve kennis gedreven processen. Dit doet New Nexus bijvoorbeeld door Artificial Intelligence toe te passen.
null
null

Slim onderhoud

Het slimmer maken van het onderhoudsproces en het assetmanagement. Dit zorgt ervoor dat het onderhoud voorspelbaar wordt.
null
null

Slimme producten

Het creëren van nieuwe producten en concepten met behulp van innovatieve IT-technologieën. Zoals Augmented Reality, de integratie van wearables en de ontwikkeling van slimme mobiele oplossingen.
null
null

Digitale omgeving

Het vergroten van connectiviteit binnen de productieomgeving. Denk aan slimme (en mobiele) werkplekconcepten, integratie van Internet of things, toepassing van sensordata, gebruik van Open Data etcetera.

Cases

Aan de slag

Meteen aan de slag met Smart Industry oplossingen of toch eerst meer weten? Wij denken graag met je mee of vertellen over onze eerdere ervaringen.

 

New Nexus biedt als Smart Industry partner diverse slimme en doelgerichte IT-oplossingen voor de maakindustrie. Deze oplossingen ondersteunen de innovatie van het gehele proces rondom ontwerp, fabricage en distributie van producten.

Deze wereldwijde ontwikkeling wordt Smart Industry of Industry 4.0 genoemd.

 

Neem vrijblijvend contact met ons op.

Over New Nexus

New Nexus is een IT-dienstverlener uit Noord-Nederland.  We hebben ruime ervaring op het gebied van onder andere mobile- en web development maar zijn ook ervaren gesprekspartner op het gebied van bijvoorbeeld Big Data, Augmented Reality, Internet of things, kunstmatige intelligentie en sensortechnologie.

 

Bekijk ook onze pagina over digitalisering in de productiesector en download gratis onze webinars over datagedreven werken en de ontwikkeling van een app.