Onze vloot

Wij vergelijken onszelf vaak met een vloot. Vanuit onze thuishaven Tynaarlo varen we gezamenlijk uit. Hierdoor zijn we breed inzetbaar en, net als een boot, wendbaar als de situatie daar om vraagt.

Een vaste koers met
wendbare boten.

Hieronder vertellen we je in een notendop wat de verschillende bedrijven voor jou kunnen betekenen. Voor meer informatie over de dienstverlening kun je terecht op de website van de verschillende bedrijven.

Information Technology

New Nexus Information Technology is een detacheringsbureau op het gebied van IT. New Nexus Information Technology levert specialisten op het gebied van requirement en ontwerp, softwareontwikkeling, testen en projectleiding.

Website

Business Intelligence

New Nexus Business Intelligence helpt organisaties bij het verzamelen, registreren en analyseren van data. Op basis van de kennis en informatie die uit deze data voortvloeit kan uw organisatie besluiten nemen, actie ondernemen of (bij)sturen.

Website

Mobile Solutions

New Nexus Mobile Solutions bouwt zowel zakelijke als consumenten apps voor alle platformen. New Nexus Mobile Solutions begeleidt uw organisatie gedurende het gehele proces: van advisering tot realisatie en van implementatie tot onderhoud.

Website

Zuuver

Zuuver ondersteunt organisaties bij het definiƫren en implementeren van (organisatie)veranderingen. Zuuver werkt samen met de klant met respect en gebruikmakend van elkaars kennis, kunde en kracht.

Website

AC Plus

AC Plus helpt organisaties bij het ontwerpen, implementeren en onderhouden van slimme werkplekconcepten. Daarnaast helpt AC Plus organisaties ook op het gebied van werving en selectie van ICT-professionals in de vorm van Deta-Vast.

Website