Slimme processen – Digitale bestellingen

Voor Bilfinger Industrial Services heeft New Nexus een Scaffolding-app ontwikkeld. Bilfinger is de multidisciplinaire partner voor projecten en onderhoudswerkzaamheden aan industriële assets.

 

Bilfinger werkt op locatie bij haar klant en werkte voorheen met papieren werkbonnen. Deze werkwijze was foutgevoelig en tijdrovend. Dankzij de app die New Nexus voor Bilfinger gemaakt heeft, zijn papieren werkbonnen verleden tijd. In de app wordt alle informatie over een bepaald project geüpdatet en opgeslagen in een digitaal dossier. Hierdoor is de voortgang van het project te allen tijde inzichtelijk voor Bilfinger en haar klant. Administratie en facturering is grotendeels geautomatiseerd. Snel, efficiënt en foutloos.

App Screenshots

Meer cases

Aan de slag

Meteen aan de slag met Smart Industry oplossingen of toch eerst meer weten? Wij denken graag met je mee of vertellen over onze eerdere ervaringen.

 

New Nexus biedt als Smart Industry partner diverse slimme en doelgerichte IT-oplossingen voor de maakindustrie. Deze oplossingen ondersteunen de innovatie van het gehele proces rondom ontwerp, fabricage en distributie van producten.

Deze wereldwijde ontwikkeling wordt Smart Industry of Industry 4.0 genoemd.

 

Neem vrijblijvend contact met ons op.