Digitale omgeving – Sensor metingen

Om de kwaliteit van het water te controleren meten de Waterschappen regelmatig de hoeveelheid chemische stoffen. Er zijn bepaalde normen opgesteld waaraan het waterschap moet voldoen.

 

New Nexus heeft de sensordata van de metingen opgehaald en door middel van een (mobiel) dashboard inzichtelijk gemaakt. Het waterschap heeft dankzij dit dashboard real time inzicht in het debiet dat gezuiverd is en de details van de verschillende metingen. Op basis van KPI’s worden (potentiële) normoverschrijdingen gesignaleerd. Dankzij de toepassing op mobiele devices kunnen inspecteurs de data ook gebruiken tijdens hun werkzaamheden.

Meer cases

Aan de slag

Meteen aan de slag met Smart Industry oplossingen of toch eerst meer weten? Wij denken graag met je mee of vertellen over onze eerdere ervaringen.

 

New Nexus biedt als Smart Industry partner diverse slimme en doelgerichte IT-oplossingen voor de maakindustrie. Deze oplossingen ondersteunen de innovatie van het gehele proces rondom ontwerp, fabricage en distributie van producten.

Deze wereldwijde ontwikkeling wordt Smart Industry of Industry 4.0 genoemd.

 

Neem vrijblijvend contact met ons op.