Microsoft Solutions Partner ­Data & AI

New Nexus mag zich voortaan Solutions Partner van Microsoft noemen op het gebied van Data & AI. Dit is een nieuwe manier om partners te erkennen die succesvolle klantoplossingen leveren op basis van Microsoft Cloud.

Naast een bewezen trackrecord met het gebruik van Azure producten bij klanten, betekent het ook dat onze consultants voldoende actuele kennis hebben van de Microsoft Azure materie. Verder biedt het partnership korte lijntjes naar Microsoft voor support.

Azure Solutions Architect Expert

Daarvoor is de afgelopen tijd eerst flink gestudeerd. We hadden namelijk al wel meerdere Data Engineer Associates, Data Analyst Associates en Data Scientist Associates in ons midden, maar voor dit nieuwe partnership moesten er ook ten minste twee Azure Solutions Architect Experts komen. Collega’s Frank Schepel, Ruben Harders, Mark Vos en Willem Holthuis doken dus in de wereld van o.a. netwerken en beveiliging en hebben nu ook deze certificaten behaald.

Inmiddels zijn we alweer meerdere mooie projecten gestart met behulp van Azure voor onder andere FC Groningen, Kronenburg Techniek en WerkPro.

Ook datagedreven werken?

Wil je ook aan de slag met je data in de cloud? Neem dan contact op met Marijn Boelens (Data Solutions) of Niels Blaauw (Software Solutions). Je kunt natuurlijk ook eerst beginnen met een Data Driven Roadmap.

Lees meer