Wouter en Mark ontwikkelen een app bij New Nexus Software Solutions

WEBINAR DOWNLOAD

Een goede app verkoopt zichzelf

Of niet? Ontdek wat nodig is voor het (laten) maken van een effectieve app.

Een goede app verkoopt zichzelf. Of toch niet? Wat is eigenlijk een goede app? En wie bepaalt dat? Een app ontwikkelen klinkt sexy, maar er komt vaak meer bij kijken dan je denkt. Een app ter ondersteuning van het werk van je eigen medewerkers vraagt bijvoorbeeld om een andere benadering dan een app die je klanten inzicht moet geven in de status van hun project, of een app waarmee je informatie wilt verzamelen voor onderzoek en innovatie.

En wat is de meerwaarde van een app vergeleken met een web- of desktop applicatie? Ga je voor een app, dan kom je voor verschillende technische, procesmatige en ontwerpkeuzes te staan. Welk platform en welk framework? Uitbesteden of zelf doen? Hoe boeien en binden we onze gebruikers? Uiteindelijk wil je natuurlijk dat de investering in de app je organisatie meer oplevert dan dat het kost.

Kortom, is een app voor jouw organisatie een slimme keuze? En zo ja, hoe zorg je dan dat jouw app wél gebruikt wordt? In dit webinar vertellen verschillende experts je alles over de waarde van human-centered design, persuasive design en het 5D model als logisch stappenplan voor de (door)ontwikkeling van een effectieve app.

Mark toont mobiele app op telefoon aan collega

Sprekers

Prof. dr. ir. Koert van Ittersum van de Rijksuniversiteit Groningen

Prof. Dr. Ir. Koert van Ittersum

Koert van Ittersum is hoogleraar Marketing & Consumer Well-being aan de RuG. Hij deed onder meer onderzoek naar de adoptie van een website en mobiele app voor een preventief gezondsheidsprogramma. Koert geeft je inzicht in manieren om de behoeften en het gedrag van je gebruiker echt te begrijpen en hoe je hier met je eigen doelen op kunt aansluiten.
Eddy Boeve UX en conversie specialist iO Digital

Eddy Boeve

Eddy Boeve is UX en conversie specialist bij iO Digital en heeft trainingen gegeven bij o.a. Emerce en Beeckesteijn Business School. Eddy vertelt je over online verleidingstechnieken, persuasive design, en hoe je deze op een ethisch verantwoorde manier kunt inzetten.
Rutger Roffel app developer bij New Nexus
Software engineer/ Android developer

Rutger Roffel

Rutger Roffel is een ervaren, in Android gespecialiseerde, app ontwikkelaar bij New Nexus. Hij gaat in op de voor- en nadelen van een mobiele app ten opzichte van een web- of desktop applicatie. Daarnaast neemt hij je mee in ons 5D model voor app (en software) ontwikkeling: Define, Design, Develop, Deploy, Deliver. Dit stappenplan zorgt ervoor dat je vooraf duidelijk hebt wanneer de app een succes is en houdt hier in elke fase van de (door)ontwikkeling van je app rekening mee.

Is dit webinar iets voor jou?

Overweeg je de ontwikkeling van een app, of wil je jouw app een nieuwe boost geven?
Dan wil je dit webinar niet missen!

Voor wie

Directeuren, managers en adviseurs op het gebied van

 • ICT
 • Innovatie
 • Research & Development
 • Marketing & Sales
 • Business intelligence
 • HRM

Waarom

 • Je vraagt je af of een app een goed idee is voor jouw organisatie
 • Je wilt weten hoe je een goede, effectieve app maakt en houdt
 • Je bent op zoek naar een praktisch stappenplan voor de (door)ontwikkeling van een app

Wat je leert

 • Wanneer een app een zinvol middel is of juist niet
 • Wat de meerwaarde is van gebruikersonderzoek
 • Hoe human-centered design en persuasive design je helpen relevant te zijn en blijven voor je gebruikers
 • Het 5D model als stappenplan voor app ontwikkeling

Vraag het webinar aan

Laat hieronder je gegevens achter en ontvang de link direct in je mailbox. Heb je vragen over het ontwikkelen van een app? Bekijk onze pagina over Software Solutions of neem rechtstreeks contact op met Dave Wagenveld.