Voor alle collega's een duurzaam zomerpakket

De zomervakantie staat voor de deur en dat betekent voor veel collega’s dat ze even lekker op avontuur gaan, terwijl anderen rustig doorbikkelen. Hoe dan ook reden voor een gezellig bbq-feestje met z’n allen bij het Strandpaviljoen in Haren. Collega Mark Winters werd nog even extra in het zonnetje gezet vanwege zijn 12,5 jarig jubileum bij New Nexus.

Voor iedereen lag bovendien een fijn zomerpakketje klaar, samengesteld met hulp van onze focusgroep Duurzaam. Milieuvriendelijke zonnebrand en zeep in dito verpakking, een telefoonhouder voor op de fiets en een uitwisbaar notitieboekje, natuurlijk met print van onze gezamenlijke avonturen. Met dank aan stadsdichter en spoken word artist Myron Hamming voor de quotes uit zijn spoken word over New Nexus.

 

‘Samen dag in dag uit op avontuur, samen de koers bepalen. En wat ons ook te wachten staat, de verbinding brengt ons altijd voorwaarts.’

Ook werken bij New Nexus?

Bij New Nexus krijg je de ruimte om tijd te besteden aan de dingen die jij leuk en belangrijk vindt. Lees hier meer over werken bij New Nexus.