New Nexus op MAIN Industry

Op 27 en 28 maart is New Nexus aanwezig op MAIN Industry in MartiniPlaza. MAIN Industry is dé beurs voor de maakindustie in Noord-Nederland. Een inspirerende en informatieve ontmoetingsplek waar kennis wordt uitgewisseld, nieuwe contacten gelegd worden en alle sectorgerelateerde ontwikkelingen en innovaties met elkaar gedeeld worden.

Ontdek samen met New Nexus hoe jij kan profiteren van Smart Industry. New Nexus biedt diverse innovatieve, doelgerichte en toepasbare IT-oplossingen voor de maakindustrie. We hebben ruime ervaring op het gebied van onder andere mobile- en web development en zijn ervaren gesprekspartner op het gebied van bijvoorbeeld Big Data, Augmented Reality, Internet of Things, kunstmatige intelligentie en sensortechnologie.

Kennissessies
Tijdens MAIN Industry is er een uitgebreid randprogramma. Op woensdag 27 maart start de beurs met een congres over Industry 4.0. Daarnaast worden er op beide beursdagen diverse kennissessies gegeven. New Nexus geeft op beide dagen ook een kennissessie. Op woensdag in samenwerking met Envitron en op donderdag in samenwerking met Essity. De kennissessie zijn vrij toegankelijk.

Woensdag 27 maart 2019 – 16.30 uur
Envitron: Smart Sensor Technology for energy optimization

In een wereld van decentralisatie, verduurzaming en digitalisering raken energie en data steeds meer met elkaar verbonden. Door sensorinformatie te combineren met energiedata ontstaan er nieuwe inzichten waarmee de gebouwde omgeving steeds effectiever kan omgaan met de lokaal beschikbare energie. Het meten, analyseren en optimaliseren van energiestromen biedt nieuwe kansen voor bedrijven om veel tijd, geld en energie te besparen.

Tijdens deze kennissessie laten we je samen met Envitron zien wat sensordata in combinatie met energiedata kan betekenen voor de digitalisering en verduurzaming van jouw bedrijf. Dit doen we aan de hand van een aantal praktijkvoorbeelden van bedrijven die in een vroeg stadium bezig waren met deze innovatieve ontwikkelingen. Daarnaast willen we je een aantal belangrijke punten meegeven waar je op moet letten als je meer data gedreven processen wilt gaan gebruiken. Daarnaast neemt Envitron je mee in hun startup avontuur.

Donderdag 28 maart 2019 – 14.15 uur
Hoe slimme IT oplossingen de prestaties van een productielijn vergroten!
Essity ontwikkelt, produceert en verkoopt wereldwijd een breed assortiment aan producten en oplossingen op het gebied van hygiëne en gezondheid. Dit vereist een flexibele productie en een regelmatige ombouw (‘rebuild’) van productielijnen. De kwaliteit van de rebuild is bepalend voor de up-time van de productielijnen. Wij hebben samen met Essity, slimme mobiele toepassingen ontwikkeld om de rebuild van productielijnen efficiënter te laten verlopen. Deze Smart Industry oplossingen zorgen aantoonbaar voor een hogere kwaliteit van de rebuildmet significant lagere down-time van de productielijn als resultaat.

Tijdens deze kennissessie laten we samen met Essity zien hoe deze slimme innovaties tot stand zijn gekomen en welke bijdrage ze leveren aan de bedrijfsvoering van Essity.

We zien je graag op 27 of 28 maart in Martiniplaza. We zijn er van 10.00 tot 18.00 uur. Wil je een entreekaart ontvangen? Stuur dan een mailtje naar smartindustry@newnexus.nl. Wil je meer informatie over onze Smart Industry oplossingen? Kijk dan op www.newnexus.nl/smartindustry.