Eerste event voor foodtruck Buster

Na 2,5 jaar sleutelen maakte afgelopen zondag onze foodtruck Buster zijn debuut tijdens de Groene 4 Mijl in natuurgebied De Onlanden. De Engelse dubbeldekker fungeerde halverwege het parcours als waterpunt voor lopers en wandelaars.

 

Try-out bij Groene 4 Mijl

Voor de foodtruck zaten we al een tijdje op een try-out moment te wachten maar door de maatregelen rondom COVID-19 gingen de festivals en evenementen niet door. Normaalgesproken is de Groene 4 Mijl een winterloop maar ook dit evenement werd verplaatst. New Nexus is al een aantal jaren sponsor van dit mooie loop evenement. Toen we hoorden dat de Groene 4 mijl op 12 september als zomereditie door zou gaan was de keuze snel gemaakt. Hier gaan we met de Buster naar toe!

Maar wat moet een IT-bedrijf nou met zo’n bus? Zoals zoveel dingen bij New Nexus kwam dit initiatief voort uit een gelukkige -maar niet toevallige- samenloop van omstandigheden. Vanuit de focusgroep Goede doelen hadden we al een mooie samenwerking met zorgboerderij de Mikkelhorst. Daar leefde het idee om gezamenlijk een leerwerkplek te creëren voor jongeren. Laat de oprichters van New Nexus nu beide liefhebbers zijn van oude auto’s en zo ontstond het idee van de foodtruck.

 

Food, fun fair

Buster staat voor food, fun, fair. Goed eten in een bijzondere setting. Maar vooral is de bus een leerwerkplek om mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt, van mechanica tot horeca, een eerlijke kans te geven. Naast de samenwerking met de Mikkelhorst gaan we dit najaar ook kijken naar andere instanties en bedrijven waar we een soortgelijke samenwerking mee aan kunnen gaan.

 

Foodtruck Buster op jouw event?

Wil je meer te weten over Foodtruck Buster of wil je de foodtruck boeken voor jouw (zakelijk) event? Kijk dan voor meer informatie op buster-foodtruck.nl en volg Buster op Facebook en Instagram.