Waarom je niet moet investeren in data

Datagedreven werken is voor veel organisaties een grote wens, maar geen gemakkelijke opgave. Naast de juiste technische infrastructuur, vergt het samenwerking tussen verschillende disciplines en een gedeeld beeld van de doelen die je er als organisatie mee wilt behalen. Hoe je dit bereikt? Door de juiste stappen te zetten in de verschillende volwassenheidsstadia van datagedreven werken.

Daarover ging dit webinar ‘Waarom je niet (eindeloos) moet investeren in data, maar in mensen. Een roadmap naar datagedreven succes.’ op 7 juli door onze collega Koen van Toly, management consultant en expert datagedreven werken.

Koen presenteert webinar datagedreven werken

Een roadmap naar datagedreven succes

Bijna 100 geïnteresseerde directeuren, managers en adviseurs op het gebied van Business Intelligence, ICT, Finance, HR en Innovatie lieten zich tijdens hun lunchpauze online inspireren hoe je als organisatie naar het volgende volwassenheidsniveau komt in datagedreven werken. Aan de hand van een zelf ontwikkeld groeimodel liet Koen de samenhang zien tussen data & processen, techniek, mens en organisatie als randvoorwaarden voor datagedreven succes. Op basis van dit groeimodel kun je als organisatie een datadriven roadmap op maat opstellen, met daarin de meest logische stappen voor jouw ambitieniveau.

De volgende stap

Ben je benieuwd op welk volwassenheidsniveau jouw organisatie staat in datagedreven werken? En wat de logische volgende stap is? Je kunt hier het webinar terugkijken en de presentatie ontvangen.

Wil jij ook liever besparen?

Koen wil graag de uitdaging aan om minimaal één op handen zijnde investering in een tool of systeem in jouw organisatie te voorkomen. Stel dus gauw samen met hem een datadriven roadmap op voor jouw organisatie.