Naamswijziging Zuuver New Nexus Business Intelligence

Vanaf 1 maart 2019 gaat Zuuver verder onder de naam New Nexus Management & Consultancy en New Nexus Business Intelligence onder de naam New Nexus Data Solutions.

Zuuver was het enige bedrijf uit de New Nexus-vloot dat niet de naam New Nexus voerde. Qua naamgeving was Zuuver een beetje ‘de vreemde boot in de vloot’. De naamswijziging van Zuuver hoort bij de koers gericht op het verder uitbouwen van het merk New Nexus. In de afgelopen twaalf jaar is New Nexus uitgegroeid tot een sterk merk. Nexus betekent letterlijk verbinding. Door de werkzaamheden van Zuuver onder de naam New Nexus uit te voeren, willen we de verbinding die New Nexus Management & Consultancy met de andere bedrijven heeft aan de buitenwereld laten zien.

New Nexus Business Intelligence blijft gewoon de naam New Nexus voeren, maar past alleen het tweede gedeelte van de naam aan. In de afgelopen tijd is New Nexus BI snel gegroeid en hebben ze voor vele mooie klanten business intelligence oplossingen mogen realiseren. Niet alleen het bedrijf is gegroeid maar ook de dienstverlening. Het begon met business intelligence oplossingen, maar tegenwoordig voert New Nexus BI ook opdrachten uit op het gebied van data analytics, data science en cloud-toepassingen. New Nexus Business Intelligence dekt daardoor niet meer de lading van onze werkzaamheden. Daarom hebben we besloten onze naam te wijzigen en verder te gaan onder de naam New Nexus Data Solutions.