Leer webapps en components bouwen met React en Hooks

React wordt binnen front-end development gezien als een verfrissend alternatief voor Angular, Vue of jQuery. Je bouwt er op een snelle, relatief eenvoudige manier volledige webapps mee of components voor bestaande applicaties. Software engineer Bouwe Westerdijk is onze expert op dit vlak en wil zijn kennis en enthousiasme graag met anderen delen. Op 5 november geeft hij de training React Foundation voor iedereen die de mogelijkheden van deze tool wil ontdekken. Ook schreef hij deze blogpost over de inhoud van zijn training.

 

React webapp bouwen met Hooks

Tijdens de training gaat Bouwe in op de mogelijkheden van React en in welke opzichten React zich onderscheidt van vergelijkbare tools. Samen gaan de deelnemers aan de slag met het bouwen van een webapp met components, formulieren en REST API calls. Daarbij gebruik makend van Hooks om de code zo clean mogelijk te houden.

 

Meet your peers

Het gaat deze dag niet alleen om de vakinhoud, maar ook om het ontmoeten van nieuwe mensen. De groep bestaat uit maximaal 12 personen. Zo is er alle tijd voor individuele vragen en om ervaringen met elkaar uit te wisselen. Bijvoorbeeld tijdens de uitgebreide lunch in het mooie Huis ter Hanshouwe in Peize. Uit ervaring weten we dat je elkaar daarna vaak nog eens raadpleegt.

 

Doe je mee?

Ben jij (front-end) developer en heb je zin in een dagje nieuwe kennis opdoen en programmeren met gelijkgestemden? Reserveer dan snel je plek bij de training React Foundation.