Help Martijn en Mark naar Central Park

Onze collega’s Mark Vos en Martijn Reemst gaan in november de Marathon van New York lopen. Behalve dat dit voor beiden een geweldige persoonlijke uitdaging is, doen ze dit vooral voor de stichting Vrienden Beatrix Kinderziekenhuis.

Om deel te mogen nemen, moeten ze namelijk allebei minimaal 5.000 euro aan sponsorgeld inzamelen. Dit bedrag helpt de stichting bij hun missie om het verblijf van kinderen en ouders in het ziekenhuis zo aangenaam mogelijk te maken. Hier hebben ze natuurlijk allerlei leuke acties voor bedacht. En daar kun jij ook weer van profiteren!

Help je mee?

Wat dacht je bijvoorbeeld van een serie lekkere speciaalbiertjes voor een mooi prijsje? Of een doosje fijne wijnen? Maar je kunt met je bedrijf ook shirtsponsor worden en zo bij elke training en zelfs in de VS je naamsbekendheid vergroten. Alleen een donatie doen? Ook dat kan natuurlijk. Ga daarvoor naar de persoonlijke pagina’s van Mark en Martijn.

Motivatie

Eerste marathon voor Martijn

“Sportieve uitdagingen, daar houden we wel van bij New Nexus. De Coast to Coast in Schotland, knallen op de 4 mijl, de Halve van Haren of de Amstel Gold Race … ik heb ze allemaal al mogen voltooien. Maar een marathon, dat was me altijd toch wat te veel en te ver. Tot nu. Want wat is een mooiere kans dan voor een goed doel in een van de gaafste steden ter wereld 42,195 km af te leggen?! Dus ik ga het doen! Een volledige marathon in New York City voor het Beatrix Kinderziekenhuis.​​​​​​​​​​​​​​”

Mark in de herkansing

“Eén keer eerder heb ik een marathon gelopen. Dat was in 2019 in Berlijn. Je eerste marathon moet een magische ervaring zijn, werd er altijd tegen mij gezegd. Door een blessure werd dit helaas een helse tocht. Toch heb ik de finish gehaald, maar was er toen wel van overtuigd nooit meer een marathon te gaan lopen. De blessure bleek aardig hardnekkig te zijn, maar door trainingen ging het steeds beter. Zo goed zelfs dat ik recent nog de Halve van Haren en de halve marathon van Berlijn heb volbracht. Tijdens de trainingen hier naartoe, begon ik toch weer te denken aan het lopen van een marathon. En toen kwam deze kans voorbij.”

Ook een vermelding op het dashboard?

Aangezien Mark data engineer is, zal het je niet verbazen dat er inmiddels een dashboardje in het leven is geroepen om de prestaties in bij te houden. Natuurlijk hebben we als New Nexus een mooie donatie gedaan. Maar ze hebben jou ook nodig! Doe dus gauw mee met een van de sponsoracties, dan zie jij jouw bijdrage ook in het overzicht verschijnen.