Gala op het SS Rotterdam

Afgelopen weekend was het weer tijd voor het jaarlijks terugkerende New Nexus eindejaarsweekend.  Een weekend waarin we met alle collega’s en hun partners het jaar feestelijk afsluiten.

Dit jaar vond het eindejaarsweekend plaats op het SS Rotterdam. Het SS Rotterdam is het legendarische voormalige vlaggenschip van de Holland Amerika Lijn. De SS Rotterdam is maar liefst 228 meter lang, 28 meter breed en 51 meter hoog. Een imposant schip met een rijke historie. Zo’n unieke locatie vraagt om een dresscode en dat kon er maar één zijn: gala! Iedereen zag er feestelijk uit en we hebben nieuwe herinneringen met elkaar gemaakt.

Traditiegetrouw konden collega’s in de laatste weken goede doelen aandragen die zij een warm hart toe dragen. Uit de aangeleverde goede doelen zijn vijf goede doelen geselecteerd. De partners van onze collega’s mochten €11.000,- over deze vijf goede doelen verdelen. Stichting Leergeld Groningen kreeg het meeste geld toebedeeld. Zij krijgen maar liefst €2.800,-. Stichting Leergeld is een stichting die schoolgaande kinderen (van 4 tot 18 jaar) ondersteunt die ouders met een laag inkomen hebben. Zodat zij ook deel kunnen nemen aan activiteiten. Sun Groningen en Fier Fryslân eindigden op een gedeelde tweede plaats en krijgen allebei €2.500,-. Get a Grip en EHBO Groningen krijgen allebei €1.600,-.