De nationale BI Pubquiz, doe je mee?

Wie schreef de Datawarehouse Toolkit? En welk cloudbedrijf ging afgelopen jaar naar de beurs? Weet jij de antwoorden op deze vragen? Schrijf je dan nu samen met je collega’s in voor de Nationale BI Pubquiz op donderdagavond 11 februari 2021. Onder de eerste 20 aanmeldingen verloten we bovendien 5 gratis BIerpakketten!

 

Door de Corona pandemie zitten de meeste Business Intelligence professionals al maanden thuis te werken. Je ziet je collega’s minder, je kunt je kennis minder delen. En hoe leuk ons werk ook is, bij veel vakgenoten bespeuren we toch een neerwaartse spiraal wat betreft het werkplezier. Tijd om hier verandering in te brengen. Binnen New Nexus combineren we ons vak graag met een beetje gezelligheid en dat is precies wat we met deze quiz gaan doen!

Show

studio on air

De pubquiz start donderdag 11 februari om 19:30 uur en om iets voor 22 uur maken we de winnaar(s) bekend. Daar tussenin maken we er een heuse show van, vanuit onze speciaal hiervoor ingerichte studio in Groningen. De quizmasters zijn echte vakidioten die zichzelf en elkaar niet al te serieus nemen. Wij zorgen voor de vragen en de biertjes, regel jij een paar slimme collega’s?

Team

team huddle american football

De pubquiz bevat vragen over het hele werkveld van BI, zowel de theorie als de tools en op alle ervaringsniveaus. De vakinhoudelijke onderwerpen wisselen we af met categorieën die je van een goede reguliere pubquiz gewend bent. Zorg dus voor een gemengde samenstelling van je team!

De grootte van je team is idealiter 3-5 personen. Bij 3 personen kun je, mits het past binnen de coronamaatregelen, bij elkaar thuis afspreken en zie je nog eens iemand. Bij 4 of 5 personen zoek je elkaar online op en kun je de kennis wat meer verdelen.

Bierpakket

Geen pubquiz zonder bier en dat geldt zeker voor onze eigen BI specialisten, die fervent Untappd gebruikers zijn en onlangs de (t)huisbrouwerij Brew Nexus zijn gestart. Onze collega Mark Vos maakte zelfs een dashboard om je te helpen het beste biertje te kiezen. Bij je registratie voor de pubquiz kun je dan ook een 3-5 persoons BIerpakket bestellen. De inhoud zullen we zorgvuldig samenstellen met een gerenommeerd proeflokaal. Je kunt bij je bestelling kiezen voor verzenden of ophalen.

Stream

De pubquiz vindt plaats via Teams. Voor het beantwoorden van de vragen krijg je van ons een link naar Mentimeter. Daarnaast kun je als team onderling het beste gebruik maken van een ander kanaal, zoals Jitsi, Zoom, Whatsapp, Hangout e.d., om met elkaar te overleggen.

Donatie

Voor je deelname kies je zelf een vrijwillige donatie. Dit bedrag gebruiken we voor het organiseren van een online festival voor mensen met een verstandelijke beperking op 20 maart 2021. Een kwetsbare groep die de ontspanning zeker goed kan gebruiken. 

De opbrengsten van de BIerpakketten gaan rechtsreeks naar de lokale leveranciers. Zo dragen we samen ook een beetje bij aan het behoud van lokale ondernemers.

Meld je aan!

Wacht dus niet langer en meld je aan voor deze Nationale BI Pubquiz met alleen maar winnaars. Je kunt later altijd nog de namen van andere teamleden doorgeven in reactie op de bevestigingsmail die je van ons ontvangt. BI there!