25 jarig jubileum De Zijlen

De afgelopen twee weekenden was onze Buster foodtruck ‘onderweegs’ door de provincie Groningen ter gelegenheid van het 25-jarig bestaan van zorg- en welzijnsorganisatie De Zijlen. 

Bezoek aan 20 locaties

Met de feestcommissie van De Zijlen hebben ze in vier dagen op twintig locaties de bewoners verrast met een feestje. De polonaise werd regelmatig ingezet en de sfeer zat er goed in! Ook RTV Noord met hun programma Expeditie Grunnen haakte in Leek aan en maakte er een mooie reportage over (vanaf 10:07 min.).

Feestelijke belofte ingelost

Eigenlijk stond dit feestje twee jaar geleden al op de planning. New Nexus zou samen met de Zijlen een festival organiseren voor mensen met een verstandelijke beperking. Door corona kon dat niet doorgaan en werd het een online festival. Ook leuk maar wel was er beloofd dat er nog een keer écht gefeest zou worden en dat hebben ze de afgelopen twee weekenden zeker gedaan!

 

Bij een jubileum hoort natuurlijk ook een cadeau. Namens New Nexus hebben we De Zijlen een mooie cheque mogen geven. We kijken terug op een geslaagde vierdaagse!

Buster foodtruck op jouw event?

Wil je meer te weten over Buster foodtruck of wil je de foodtruck boeken voor jouw (zakelijk) event? Kijk dan voor meer informatie op buster-foodtruck.nl en volg Buster op Facebook en Instagram.