Leer effectiever communiceren door te tekenen

In deze introductieworkshop Visual Changemaking ga je zelf aan de slag met wat ook vaak ‘zakelijk tekenen’ wordt genoemd. In enkele oefeningen ervaar je zelf wat de kracht is van eenvoudige beelden, en dat die beelden iets veranderen. Je krijgt een mini-inleiding op de bouwstenen van visueel werken. Vervolgens ga je een project of case van jezelf visualiseren. We ronden af met manieren waarop je visualiseren zou kunnen toepassen in je werk. Na afloop heb je de eerste ervaring opgedaan, zodat je al wat stappen in de praktijk kunt zetten.

Benodigdheden: in principe kun je deelnemen met alle vormen van blanco papier en alles wat schrijft. Om het maximale uit de workshop te halen is het handig dat je enkele lege witte A4’tjes bij de hand hebt, en liefst ook een A3’tje. Verder een goedschrijvende zwarte fineliner, eventueel met reserve. Enkele gekleurde stiften kunnen handig zijn, maar je kunt zonder.

Deze sessie zit vol. Had je de introductieworkshop Visual Changemaking graag willen volgen? Neem dan contact op via academy@newnexus.nl. Bij voldoende animo plannen we een extra datum. Of kijk bij onze meerdaagse fysieke of online  training Visual Changemaking die binnenkort weer van start gaan.

Voor wie?

Iedereen die de kracht van visualisatie wil ervaren, en meer wil weten over toepassingen van tekenen in je werk. Vooral geschikt voor wie hier sceptisch over is, en wie nog geen ervaring heeft met tekenen in een werkomgeving. 
  • Aantal: 16 deelnemers
  • Tijd: 10 sep, 09:00 – 11:00 uur
  • Platform: Zoom

Instructeur

  • Ralph van Raaij
    Ralph van Raaij
Misschien ben je ook geïnteresseerd in