Vanwege de coronamaatregelen zijn alle fysieke trainingen voorlopig geannuleerd. Wil je een bericht ontvangen zodra de nieuwe data bekend zijn? Of ben je geïnteresseerd in een online training? Klik dan op aanmelden en laat vrijblijvend je gegevens achter.

TRAINING VISUELE PLANNEN MAKEN

Neem je publiek gemakkelijker mee met een visueel plan

Van een globaal idee tot een uitgeschreven plan komen, is vaak een tijdrovend proces. Het is ook niet altijd nodig en misschien zelfs niet meer van deze tijd. Door je plannen visueel te maken, orden je je gedachten. Het dwingt je om na te denken over tussenstappen, hoofd- en bijzaken te scheiden en stimuleert tegelijk je creativiteit. Met een visueel plan neem je je publiek gemakkelijker mee. Je hebt minder woorden nodig en het geeft anderen de mogelijkheid om actief met je mee te denken.

 

Na de training Visuele plannen maken beschik je over een eigen toolkit om ook jouw ideeën en plannen in een getekend beeld om te zetten. Je zult zien dat je met meer energie aan je plannen gaat werken en dat deze ook met meer enthousiasme worden ontvangen.

Wil je meer doen met visueel werken? Bekijk dan onze tweedaagse training Visual Changemaking.

Informatie

Deel deze training

Inhoud

In onze eendaagse training Visuele plannen maken leer je alle basisbeginselen van visueel werken en tekenen in een werkomgeving. We spitsen dat toe op het maken van plannen, of dat nu een beleidsplan, projectplan of een plan voor je persoonlijke ontwikkeling is. We reiken je daarbij een standaard set beelden en templates aan, en vullen die aan met belangrijke beelden voor je eigen praktijk. Nadat we in de ochtend de basis hebben gelegd, ga je ’s middags onder begeleiding aan de slag met je eigen plan. We sluiten de dag af met voorbeelden van hoe je visueel werken nog meer kunt inzetten.

In de training Visueel plannen maken

  • Ervaar je de kracht van visueel werken
  • Ontdek je de bouwblokken van de visuele taal
  • Leer je veel gebruikte iconen tekenen, aangevuld met eigen iconen voor jouw werk
  • Maak je templates voor het visualiseren van plannen
  • Visualiseer je je eigen plan!

Instructeurs

Ralph van Raaij

Ralph is als (informatie)manager altijd gepassioneerd geweest voor het faciliteren van creatieve en inspirerende sessies. Onder leiding van Manuel Sturm, de initiatiefnemer van Visual Changemaking in Nederland, is Ralph zelf ook gecertificeerd trainer  geworden. Tijdens zijn trainingen combineert hij zijn ervaring op beide terreinen.

Lisa Kremer

Als design researcher weet Lisa als geen ander hoe belangrijk creativiteit en grafisch werken kan zijn. Naast haar expertise op gebied van design thinking en experience design, begeleidt ze nu ook groepen bij Visual Changemaking.

Testimonials

Kosten deelname

€ 395,- p.p. (excl btw)

Inclusief catering en een officiële set Neuland stiften t.w.v. € 55,-, met een bijbehorende etui en tekenboek.

De groepen bestaan uit maximaal 20 deelnemers.

Meld je aan voor de training Visuele plannen maken!

Deze training wordt georganiseerd bij voldoende animo. Heb je interesse? Laat het ons
weten in een mailtje of bel ons. Wil je liever samen met je collega’s een in-house training
of een training op maat? Ook dat kan! Neem gerust contact op via:

(0592) 266 050