Saskia Postma

Adviseur (Lean/Agile), Projectlead

Saskia Postma

Saskia Postma

Adviseur (Lean/Agile), Projectlead

Saskia Postma

Mijn toegevoegde waarde voor organisaties en de medewerkers is mijn zakelijke kijk in combinatie met mijn mensgerichte aanpak.

Ik vind het belangrijk dat door mijn bijdrage iets ten goede verandert. Samenwerking is daarbij cruciaal, want samen bereiken we meer. Klanten en collega’s noemen mij daarom vaak de haarlemmerolie.

Door veel te praten en te luisteren, komt gauw de rode draad naar boven.

Mijn Expertise

Making it happen

Ruim 25 jaar ben ik actief in de zakelijke dienstverlening vanuit diverse rollen en voor allerlei organisaties.

Wat ik veelal doe is het optimaliseren van processen (Lean), het creëren van een mindset van continu verbeteren, het begeleiden van organisaties in hun Agile transitie, het begeleiden van MT’s om verbeteringen en veranderingen vorm te geven en het uitvoeren van verschillende ICT-scans op zoek naar verbeterpotentieel in een afdeling of organisatie.

Mijn stijl

Meebewegen op de flow van de organisatie

Kenmerkend voor mij is het meebewegen op de flow van de organisatie en daar positieve energie aan toe te voegen. Dit doe ik door heel veel met mensen te praten en naar hen te luisteren. Uit de gesprekken komen rode draden, waar ik weer mee aan de slag ga. Ik toets wat ik hoor om te kijken hoe hierop wordt gereageerd. De nieuwe flow die vervolgens ontstaat, zorgt voor een nieuw soort energie waar mensen blij van worden.

In mijn verander- en adviestrajecten werk ik bij voorkeur kort-cyclisch en kleinschalig. Dit zorgt ervoor dat we samen snel resultaten kunnen boeken. Daarbij focus ik op het vraagstuk en kan ik de rand eromheen loslaten. Vanuit mijn positie zorg ik voor verbinding en actie. Stapje voor stapje in de transitie.

Maak kennis met onze specialisten