Lotte de Voigt

Management Consultant
Lotte de Voigt, management consultant bij New Nexus

Lotte de Voigt

Management Consultant

Lotte de Voigt

Als bevlogen projectmanager, ben ik altijd op zoek naar manieren om anderen verder te brengen.

Het allerleukste vind ik om projecten aan te vliegen bij grote, complexe organisaties. Of het nu gaat om technische uitdagingen of het optimaliseren van gebruikerservaringen. Mijn focus ligt altijd op resultaten boeken en vooruitgang realiseren.

Ik ben een dynamische duizendpoot die met energie en creativiteit, verbindingen tot stand brengt

Mijn expertise

Teams een boost geven

Met tien jaar ervaring in leidinggevende posities in de zorg ontdekte ik op een gegeven moment mijn passie voor projectmanagement. Ik ontwikkelde al snel een nieuwsgierigheid naar de organisatie als geheel, de processen, procesoptimalisatie en communicatie. Bij projecten, zoals het implementeren van nieuwe systemen, fungeer ik vaak als de schakel tussen ontwikkelaars en programma managers.

 

Als een energieke en creatieve duizendpoot zorg ik voor verbindingen en vernieuwing in projecten. Ik geniet van het begeleiden van teams door veranderingen heen, en mijn focus op efficiëntie maakt me een bedreven planner en organisator. Vaak word ik ingeschakeld voor projecten waar anderen vastlopen, en juist daarin vind ik voldoening.

Lotte de Voigt, management consultant bij New Nexus

Mijn stijl

Humor en een gezonde dosis nuchterheid

Als projectleider ben ik verre van standaard; ik ben meer een pragmatisch denker. Zo ben ik een voorstander van duidelijkheid, en soms betekent dat dat ik recht op het doel af ga. Door de juiste vragen te stellen, kan ik mensen laten inzien wat het probleem is, hun ogen openen, of ze aan het denken zetten. Maar ik doe dit altijd op een menselijke manier, omdat ik erin geloof dat eerlijkheid en realisme de sleutels zijn tot duidelijkheid.

 

Werken in teamverband is echt iets voor mij. ik hecht evenveel waarde aan het proces als aan het eindresultaat. Mijn benadering is creatief, met humor en een gezonde dosis nuchterheid. Ik hecht waarde aan het idee dat werken een feestje moet zijn en dat we samen plezier kunnen beleven. Wat ik vaak terugkrijg in feedback is dat ik als een betrouwbare steunpilaar voor mijn team word gezien, en dat ze op me kunnen rekenen.

Maak kennis met onze specialisten