Lian de Boer

Management consultant
Lian de Boer

Lian de Boer

Management Consultant

Lian de Boer

Het leukste aan mijn werk vind ik de variatie en het werken met verschillende mensen en organisaties. Ik word erg blij als ik iets voor een ander kan betekenen of regelen, zonder daarbij zelf in de spotlight te staan.

In 2020 uitgeroepen worden tot ambtenaar van het jaar was dan ook én een enorme eer, én toch ook wel ongemakkelijk omdat het immers niet om mij draait.

Ik ga pas van start als helder is welk probleem we gaan oplossen.

Mijn expertise

Denk groot, zet kleine stappen

Wat steeds weer bij me terugkomt is de vraag om nieuwe initiatieven op te zetten of om structuur aan te brengen in lopende projecten. Dat zijn vaak initiatieven en projecten binnen de overheid, maar ook wel op het snijvlak van overheid en bedrijfsleven.

 

Bij het opzetten van nieuwe initiatieven ga ik te werk in kleine stappen. En in mijn enthousiasme neem ik anderen mee. Bij projecten of processen die niet vlekkeloos verlopen, weet ik zaken terug te brengen naar de kern. Om dit voor elkaar te krijgen gebruik ik verschillende werkvormen die anderen zelf tot dat inzicht laten komen.

 

Ook vind ik het fantastisch om dagvoorzitter of host te zijn van fysieke en online evenementen.

Mijn ervaring

  • Dagvoorzitter

  • Kwartiermaker

Mijn stijl

Enthousiast buiten de spotlights

Mijn manier van werken is doelgericht en met een dosis enthousiasme: waar willen we heen, wat moet daarvoor gebeuren, wie hebben we nodig, wat gebeurt er al? Ik ga niet van start met een project of initiatief voordat helder is welk probleem we gaan oplossen. Vervolgens geloof ik in klein beginnen om daarna het behaalde resultaat uit te breiden. Mijn collega’s typeren mij als enthousiast, sensitief en doelgericht. Waar ik ook ben, ik ben actief en nieuwsgierig.

Maak kennis met onze specialisten