Karen Noorda

Consultant en projectmanager
Karen Noorda

Karen Noorda

Consultant en projectmanager

Karen Noorda

Doelgericht werken aan een steeds betere IT-dienstverlening is mij op het lijf geschreven.

Een klant blij maken wanneer een heleboel dingen net niet goed georganiseerd zijn, dat is waar ik goed in ben. Ik hou ervan te doen wat ertoe doet. Mijn handen steek ik graag uit de mouwen. Ik zorg dat er beweging komt.

Als ik zeg dat ik iets regel, dan doe ik dat ook.

Karen noorda

Mijn expertise

Zorgen voor tevreden klanten

Processen, zowel technisch als dienstverlenend, daar heb ik mijn sporen in verdiend. Ik ben zowel eindverantwoordelijk geweest voor verschillende processen als verantwoordelijk voor het (her-)inrichten van processen. Ik zorg voor een logische flow in het proces. Dat is pragmatisch en ik vind het leuk om dingen efficiënter te kunnen doen. Uitgangspunt in mijn procesoptimalisaties: de klant staat centraal.

 

In teams neem ik snel het voortouw. Ik word snel bij projecten betrokken als er voortgang nodig is. Ik zie het belang in van een boodschap goed en authentiek overbrengen, en ik krijg anderen mee. Die boodschap kan heel technisch zijn, over bijvoorbeeld een datamigratie, of organisatorisch, over bijvoorbeeld de visie op een bepaalde dienst of applicatie. Door het verhaal te vertellen en vragen te stellen, kan ik mensen overtuigen van het belang van het denken vanuit de klant. En als het belang van de klant voorop staat, wordt de klant vaak snel weer tevreden.

Mijn stijl

Als ik zeg dat ik het regel, dan doe ik dat ook

Ik ben heel optimistisch, sociaal, creatief en zelfredzaam. Veel van mijn energie haal ik uit omgang met anderen. Ik hou ervan mensen in beweging te krijgen en kritische vragen te stellen. Ik kan heel goed vanuit vertrouwen samenwerken. Bij twijfel pak ik liever de regie, dan weet ik dat het voor elkaar komt. De juiste mix van mensen in een team is erg belangrijk. Ik voel dat van nature aan, en doordat ik ontwapenend ben vertrouwen de mensen mij, en vertellen ze wat ze nodig hebben.

Wat ik terugkrijg van anderen is: “Als ze zegt dat ze iets regelt, dan doet ze het ook” of “Karen is heel duidelijk en doet geen beloftes die ze niet kan nakomen”. En, “Karen is inhoudelijk goed op de hoogte”. Ik ben niet autoritair, liever krijg ik mensen intrinsiek mee, maar soms moet er gewoon even een knoop doorgehakt worden!

Maak kennis met onze specialisten