Hanneke de Jong

Interim-manager
Hanneke de Jong

Hanneke de Jong

Interim-manager

Hanneke de Jong

Als rode draad in mijn werkende leven loopt het leiding geven aan teams, de laatste jaren vooral DevOps.

De dynamiek van de IT past bij me: ik hou van de voortdurende verandering en nieuwe toepassingen. Ik ga op zoek naar mogelijkheden, bekijk waar de kansen liggen.

‘Ontwikkeling’ betekent voor mij beweging: of het nu gaat om een product of een team, om mensen of om mezelf.

Mijn expertise

Durven, kunnen en willen

Ik heb gewerkt met alle soorten en maten teams, de laatste jaren vooral met DevOps. Met deze multidisciplinaire teams zet je met mensen uit verschillende vakgebieden resultaten neer, iedereen vanuit zijn eigen kracht en capaciteit. Als leidinggevende zorg ik dat dát ontstaat: dat mensen kunnen leveren, dat ze goed in hun vel zitten, dat ze durven, kunnen en willen.

Wat ik vaak zie is dat er veel plannen zijn, maar dat het moeilijk is om tot uitvoering te komen. En daar begint het voor mij: met een beetje lef maar gewoon beginnen en in het diepe springen. Ik weet nog niet precies hoe we er gaan komen, maar wel dat we moeten bewegen. De weg ernaartoe gaat zich wel wijzen.

Mijn stijl

Mensen laten vliegen

Een collega zei me ooit: jij kunt mensen echt laten vliegen. Ik geloof er ook echt in dat iedereen aan het roer van z’n eigen carrière staat. Het is niet aan mij om die koers te bepalen, maar ik kan mensen wel helpen om op die koers te komen. Te ontdekken waar ze goed in zijn en ze daarin te ondersteunen.

Maak kennis met onze specialisten