Bart Leupen

Consultant & team coach
Bart Leupen

Bart Leupen

Consultant & team coach

Bart Leupen

Het leukste van mijn werk vind ik het optimaal laten werken van teams.

Als consultant, manager of coach probeer ik vaste (denk)patronen te doorbreken. Ik verbind op een eigen, creatieve manier en krijg daardoor teams in beweging.

Ik breng graag steeds weer een nieuw perspectief. Speels, als een caleidoscope.

Mijn expertise

Samen meer bereiken

Een afdeling opzetten, teams beter laten werken of op andere manieren samen meer bereiken. Gave diensten mogelijk maken met gave mensen: dáár help ik graag bij. Te beginnen bij de praktijk en daarna vanuit een theorie. Ik kan daarvoor putten uit veel ervaring als manager, waarbij verandering altijd een constante was.

Mijn stijl

Met gevoel en overtuiging

Voor mij is eigenheid belangrijk. Ik ben pragmatisch en een dynamische omgeving geeft mij energie. Ik breng veelkleurigheid en belicht een vraagstuk niet vanuit één perspectief. Met een eigen kijk is er gevoel, overtuiging en dan gaat eigenlijk alles beter. Als klant zit je immers niet te wachten op het zoveelste zelfde geluid. Ik speel om te winnen.

 

In deze dynamiek houd ik overzicht en rust. En kijk ik met een warm hart naar en vanuit de mensen met wie ik samenwerk. Zó een mooi succes behalen geeft mij die enorme glimlach. Want het ‘hoe’ is net zo belangrijk als ‘wat’.

Maak kennis met onze specialisten