Summer Bootcamp

10 & 11 september 2020, meer dan 15 webinars
voor iedereen die met IT (samen)werkt!

 

Dit event is al voorbij, maar zeker voor herhaling vatbaar!

Wil je bericht ontvangen over onze volgende events? Schrijf je dan hier in.

Software ontwikkeling, business intelligence en samenwerking

Breid je skills uit op het gebied van software ontwikkeling, business intelligence en effectief samenwerken met keuze uit ruim 15 live webinars.

Werken in een IT-omgeving betekent dat de tools en platformen je om de oren vliegen. Dat je agile moet zijn en scrumt tot je een ons weegt. Dat je van enorme hoeveelheden data goud moet zien te spinnen. En dat je als team effectief en ook nog een beetje gezellig probeert samen te werken. Een gedegen basiskennis is daarbij minstens zo belangrijk als het volgen van de laatste trends.

 

Op 10 en 11 september heb je de keuze uit ruim 15 gratis webinars binnen de thema’s software ontwikkeling, business intelligence en effectief samenwerken. Onze specialisten delen hun kennis graag met je aan de hand van herkenbare voorbeelden. Meld je aan voor het hele event, voor een specifieke track of kies voor individuele sessies. Zo begin je na de vakantie meteen goed met nieuwe skills.

Tijdschema

Online trainingen en presentaties

Het programma bestaat uit diverse online trainingen en presentaties voor zowel adviseurs en specialisten als voor leidinggevenden.

  • Alles
  • business intelligence
  • samenwerken
  • software ontwikkeling

Zoom

De sessies worden allemaal gegeven via Zoom. Bij je aanmelding kies je uit een of meerdere tickets voor een track of voor individuele webinars. Je ontvangt een bevestiging per mail met een link naar de eventpagina op Eventbrite. Daar vind je vlak voor de start van de Summer Bootcamp per sessie de Zoom-link naar het webinar. 

Zoom

Meld je aan!

Meld je nu aan voor de Summer Bootcamp als geheel, voor een van de tracks of individuele sessies.

 

Onder de eerste 50 aanmeldingen verloten we bovendien drie zitzakken en vijf New Nexus zomerpakketten met o.a. een strandhanddoek, zomermuesli en het boek ‘Niksen’
(want dat mag ook wel eens).